Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στροφή άμεσα στο ματς πρωταθλήματος με τον Βόλο!

Στροφή άμεσα στο ματς πρωταθλήματος με τον Βόλο!
Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:42

Είπαμε. Ο Ολυμπιακός περνά μία δύσκολη περίοδο. Έναν πραγματικό… Γολγοθά. Ματς κάθε τρεις μέρες και τρομερή πίεση, για αποτελέσματα, μαζί με αγωνιστική βελτίωση και καλύτερο ποδόσφαιρο. Πολύ δύσκολο το εγχείρημα και το αναλύσαμε πιο πριν. Ο Θρύλος καλείται άμεσα να προχωρήσει. Να κοιτάξει μπροστά. Να αφήσει στο… παρασκήνιο τη Ναντ και το τι έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο «Μπουζουάρ». Η Ναντ θα αναλυθεί και θα εντοπιστεί ό,τι έγινε λάθος, για να διορθωθεί. Όλα αυτά στο «παρασκήνιο», αφού τώρα στο προσκήνιο περνά ο ΝΠΣ Βόλος.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει δυνατότητα να ηρεμήσει. Να αναλύσει διεξοδικά και με άνεση μόνο το ματς της Πέμπτης. Όχι. Οφείλει άμεσα να στραφεί στην επόμενη επίσημη υποχρέωσή του. Και αυτή έρχεται για το πρωτάθλημα. Και είναι στην έδρα του.

Ευτυχής η συγκυρία από τη μία. Ο Κορμπεράν θα έχει την ευκαιρία να κάνει ροτέισον και να δουλέψει με την ομάδα του. Αλλά από την άλλη, όπως είπαμε, υπάρχει πίεση. Και το αποτέλεσμα είναι κάτι που πρέπει ο Ολυμπιακός πάντα να έχει στο μυαλό του… Απέναντι στον Βόλο οφείλει πρωτίστως να σκεφτεί τη νίκη. Και στη συνέχεια το θέαμα. Ο Βόλος είναι μια ομάδα υπολογίσιμη, η οποία απέναντι στον Ολυμπιακό δίνει το… 101% των δυνάμεών της. Όπως κάνουν όλες οι ομάδες, απέναντι στον πρωταθλητή.

Άμεση αλλαγή σκέψης. Γυρίζει το «τσιπ» και ο Ολυμπιακός μπαίνει σε διαδικασία πρωταθλήματος. Το ματς με τον Βόλο φτάνει και πρέπει να κερδηθεί.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης