Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αμφίβολος για Φράιμπουργκ ο Χουάνγκ...

Αμφίβολος για Φράιμπουργκ ο Χουάνγκ...
Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 - 23:34

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τελική ευθεία για το δυνατό ματς με τη Φράιμπουργκ στο «Γ. Καραϊσκάκης», την Πέμπτη (15/9, 19:45), για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Σε μία «μάχη» που ο Θρύλος ενδέχεται να «κατέβει» με μία σημαντική απουσία…

Είναι αρκετά πιθανό, ο Ίνμπομ Χουάνγκ να μη δώσει το «παρών» στην αποστολή των Πειραιωτών για το ματς με τη γερμανική ομάδα. Ο Νοτιοκορεάτης μέσος αισθάνεται ακόμα κάποιες ενοχλήσεις και όπως φαίνεται, δύσκολα θα βρίσκεται στα πλάνα του Κάρλος Κορμπεράν.

Στο μεταξύ, αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Ματιέ Βαλμπουενά, εξαιτίας ενός μικροπροβλήματος που αποκόμισε κόντρα στον Βόλο, την περασμένη Κυριακή (11/9) για την 4η αγωνιστική της Super League.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Αυτή η δίψα που δεν σβήνει ποτέ

Αυτή η δίψα που δεν σβήνει ποτέ

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στέλνει μήνυμα στήριξης στην ομάδα, γεμίζει ξανά το Καραϊσκάκη με τη Φράιμπουργκ και ωθεί τους πρωταθλητές στη νίκη.

Αντίδραση και νίκη!

Αντίδραση και νίκη!

Ξεκάθαρος ο στόχος του Ολυμπιακού για την ευρωπαϊκή «μάχη» με τη Φράιμπουργκ, στον Ναό.