Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υπάρχει... καπνός με Γκάμαρη

Υπάρχει... καπνός με Γκάμαρη
Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 - 12:36
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Τον Ανδρέα Γκάμαρη, με VAR τον Παπαπέτρου που επίσης είναι από την ΕΠΣ Αθηνών, όρισε ο Μπένετ στο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό, που γίνεται το Σάββατο 22/10 για την 9η αγωνιστική της Super League. Ο Γκάμαρης είχε σφυρίξει και την προηγούμενη σεζόν παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων αλλά στο Καραϊσκάκη, για την 21η αγωνιστική και ο Ολυμπιακός είχε νικήσει 3-1. Φέτος σφύριξε ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 2-1 (την 4η αγωνιστική) και Ιωνικός-Λαμία 1-1 την 7η.

Με τον Γκάμαρη υπάρχει... καπνός, καθώς ήταν VAR, με διαιτητή τον Κουτσιαύτη (Αρτας), στο ματς της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της περασμένης σεζόν ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-1, όπου δεν είδε αυτό που είδε η πλειοψηφία των Ελλήνων φιλάθλων. Ο Ντομίνγκεθ, πριν σκοράρει ο Περέα, στην ίδια φάση, χρησιμοποίησε το χέρι του για να ελέγξει τη μπάλα και να δώσει την πάσα από την οποία προήλθε το γκολ. Αρα, το γκολ των γηπεδούχων δεν έπρεπε να μετρήσει.

Υπάρχει και ένα ακόμη ερώτημα: Γιατί ο Γκάμαρης δεν κάλεσε τον Κουτσιαύτη στην οθόνη για να δει την φάση;

Ο VAR Παπαπέτρου έχει να σφυρίξει ματς του Ολυμπιακού από τις 2 Μαρτίου, συγκεκριμένα διαιτήτευσε τον εξ αναβολής αγώνα της 17ης αγωνιστικής Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 5-1.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ο Γκάμαρης στο Αγρίνιο

Ο Γκάμαρης στο Αγρίνιο

Τον Αθηναίο ρέφερι όρισε ο Μπένετ στον αγώνα του Ολυμπιακού, με τον Παναιτωλικό, εκτός έδρας.