Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φάκελος «Κούντε»: Η Γερμανία και η υποχρεωτική οψιόν

Φάκελος «Κούντε»: Η Γερμανία και η υποχρεωτική οψιόν
Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2023 - 13:25

Ο Πιερ Κούντε αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Προσωρινά, βεβαίως, αλλά ίσως και… μόνιμα, αφού όλα θα εξαρτηθούν από το φινάλε που θα έχει η ομάδα, η οποία τον αποκτά, στο φινάλε της σεζόν. Ο Αφρικανός μέσος αναχωρεί, όπως όλα δείχνουν, για την Μπόχουμ. Δανεικός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς, σε περίπτωση παραμονής, αναφέρουν τα ρεπορτάζ.

Ο Θρύλος φέρεται να έχει συμφωνήσει να παραχωρήσει τον Κούντε στη γερμανική ομάδα, ως δανεικό, με μια οψιόν η οποία (όπως αναφέρουν πληροφορίες) ορίστηκε στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Αυτή έχει τη μορφή υποχρεωτικής, εφόσον η Μπόχουμ εξασφαλίσει την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία.

Για τον Κούντε είναι μια θετική εξέλιξη. Όπως και για τον Ολυμπιακό. Ο Καμερουνέζος είχε δείξει αρκετά καλή εικόνα, σε κάποια ματς, αλλά όχι το ίδιο καλή, σε άλλη. Αποτέλεσμα αυτό ήταν να μην βρίσκεται στα πλάνα του Μίτσελ. Γεγονός που τον ωθεί στην Μπουντεσλίγκα. Εφόσον η Μπόχουμ κερδίσει την παραμονή, ο Κούντε θα παραμείνει εκεί και ο Ολυμπιακός θα καρπωθεί το ποσό της μεταγραφής του.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Η εποποιΐα του Βατσλίκ (video)

Η εποποιΐα του Βατσλίκ (video)

Το περσινό πέρασμα του Ολυμπιακού από τη Νίκαια ήταν εμφατικό με 3-0, όμως την παράσταση είχε κλέψει ο Βατσλίκ!

Τώρα φτιάχνει σερί

Τώρα φτιάχνει σερί

Η αρχή στο 2023 έρχεται ως… συνέχεια του φινάλε του 2022. Τώρα ο Ολυμπιακός οφείλει να φτιάξει σερί νικών.

Κόουτς μην τους λες τέτοια, θα λαλήσουν

Κόουτς μην τους λες τέτοια, θα λαλήσουν

Άλλοι ψάχνουν τους προέδρους τους με… βιντεοκλήση και δεν τους βγαίνουν, να μιλήσουν. Μην στρίβεις το ενδιαφέρον του Μαρινάκη για τον Ολυμπιακό σαν… μαχαίρι στην πληγή των «απέναντι»!