Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μεγάλο κέρδος του Μαρτίνεθ!

Το μεγάλο κέρδος του Μαρτίνεθ!
Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 - 13:37

H καθιερωμένη τεσσάρα στο Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός δεν έκανε ισορροπημένη εμφάνιση στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη, αλλά όταν τα χρειάστηκε πήρε φόρα και καθάρισε το ματς.

Ωστόσο, ο Μαρτίνεθ και οι παίκτες του απέδειξαν για ένα ακόμα ματς τι θέλει κάθε ΓΑΥΡΟΣ, ο οποίος είναι πιο απαιτητικός οπαδός στην Ελλάδα και χθες το ευχαριστήθηκε.

Ο λαός του Θρύλου αναγνωρίζει τη δουλειά του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και στηρίξει μέχρι τέλους, βλέποντας πως όλα στον οργανισμό του Ολυμπιακού κινούνται στην κανονικότητα. Σε κάθε φετινό ματς, όπως και χθες, ο κόσμος του Ολυμπιακού ανυπομονεί να ξεκινήσει το επόμενο ματς, αφότου έχει ολοκληρωθεί το προηγύμενο. Να δει ξανά την ομάδα του. Αυτό είναι αποτέλεσμα ποιότητας (κι αυτή περισσεύει), θέλησης και διάθεσης, αυτοπεποίθησης, πείσματος. Σίγουρα είναι αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας και ατομικών ικανοτήτων. Προφανώς είναι και θέμα δουλειάς της ομάδας και ιδεών του προπονητή της.

Ο Θρύλος κερδίζει ξανά με άνεση ομάδες, κυρίως κερδίζει ξανά τον κόσμο του. Που πάει στο γήπεδο και ξέρει ότι θα φύγει ευχαριστημένος γιατί θα δει καλή μπάλα και μεγάλη προσπάθεια. Αυτό φαίνεται στο χειροκρότημα του κόσμου.

Κι όσο κι αν το παν για ένα σύλλογο σαν τον Ολυμπιακό είναι οι νίκες, αποδεικνύεται ότι δεν είναι το παν. Για αυτές παίζει, μόνο που φέτος για αυτές παίζει πολύ καλά. Θεαματικά και ελκυστικά.

Διαβάστε επίσης