Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποφεύγουν την παγίδα

Αποφεύγουν την παγίδα
Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014 - 03:40

Δεν θα κερδίσει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι οφ ο Ολυμπιακός αν νικήσει τον Ηρακλή στη Λάρισα το Σάββατο στις 15:30 για την 8η αγωνιστική της Α1 πόλο Γυναικών, δηλαδή την 1η του δεύτερου γύρου, αλλά θα κερδίσει το πλεονέκτημα έδρας για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκες» παίζουν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα η οποία βρίσκεται στην καλύτερη μορφή της, έστω κι αν έχει την απώλεια της Σαρησάββα. Ο Ολυμπιακός έκανε μία προπόνηση επί της ουσίας, την Παρασκευή, αφού οι πέντε «ερυθρόλευκες» που έπαιξαν με την εθνική ομάδα στην Ιμπέρια την Τρίτη για την προκριματική φάση του World League επέστρεψαν την Τετάρτη από την Ιταλία και μόλις την Παρασκευή είχε την ευχέρεια ο Χάρης Παυλίδης να τους μιλήσει για το παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Γιώτη Ιωακειμίδη.

Ο Ηρακλής δεν θα αφήσει χωρίς μάχη το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά οι «ερυθρόλευκες» είναι κατάτι καλύτερη ομάδα. Μάλιστα, έχουν έναν τρόπον τινά ψυχολογικό αέρα, αφού το ματς της ανδρικής ομάδας με την Μπαρτσελονέτα μπορεί να γίνει όχημα για τον δεύτερο προημιτελικό με την Σαμπαντέλ, στις 12 Μαρτίου στην Καταλονία, όπου η ομάδα πόλο Γυναικών χρειάζεται νίκη με δύο γκολ διαφορά για να πάρει την πρόκριση για το Final 4 της Ευρωλίγκας. Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Αδαμάσογλου και Καρκαντελίδης.

Διαβάστε επίσης

Η Αγία Ισορροπία

Η Αγία Ισορροπία

Η δήλωση του Θοδωρή Βλάχου είναι ενδεικτική της σοβαρότητάς του και του τρόπου που αντιμετωπίζει τις καταστάσεις.

Θρύλε, μπορείς!

Θρύλε, μπορείς!

Την Μπαρτσελονέτα αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός εκτός έδρας. Live στο gavros.gr στις 20:15/NS3.