Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο Ρίο και ο Κατραντζής ακολουθούν και οι υπόλοιποι!

Στο Ρίο και ο Κατραντζής ακολουθούν και οι υπόλοιποι!
Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016 - 19:06

Μετά τον Διονύση Αγγελόπουλο που αναχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα για τη Βραζιλία, σειρά πήρε ο Χρήστος Κατραντζής ο οποίος «πέταξε» για το Ρίο την Τρίτη το βράδυ. Ο κολυμβητής του Ολυμπιακού που έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα αγωνιστεί την Κυριακή 7 Αυγούστου στην σκυταλοδρομία 4Χ100 Ελεύθερο Ανδρών. Το κύμα των… αναχωρήσεων συνεχίζεται την Πέμπτη (28/7) με τους Απόστολο Χρήστου, Στέφανο Δημητριάδη, Θεοδώρα Γιαρένη και την Εθνική ομάδα πόλο Ανδρών στην οποία αγωνίζονται οι «ερυθρόλευκοι» πολίστες, Βαγγέλης Δελακάς, Γιάννης Φουντούλης, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Μανώλης Μυλωνάκης, Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς, Κυριάκος Ποντικέας, Γιώργος Δερβίσης, Στέφανος Γαλανόπουλος ο προπονητής του συλλόγου μας και ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος με τον βοηθό του Δημήτρη Κραβαρίτη.

Διαβάστε επίσης

«Χάλκινος» ο Μπαρουξής!

«Χάλκινος» ο Μπαρουξής!

Οι επιτυχίες στα ναυταθλητικά σπορ της ομάδας του Ολυμπιακού συνεχίζονται και σειρά πλέον πήρε η ιστιοπλοΐα.

Η παρουσία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα (pics)

Η παρουσία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα (pics)

Θετική ήταν η παρουσία της αγωνιστικής ομάδας του συλλόγου που έλαβε μέρος με 13 αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α-Β που διεξήχθη στο Βόλο. Ο απολογισμός ήταν 8 μετάλλια εκ των οποίων 1 χρυσό, 4 ασημένια και 3 χάλκινα.

Με 11 αθλητές στη Θεσσαλονίκη!

Με 11 αθλητές στη Θεσσαλονίκη!

Η αγωνιστική ομάδα του Ολυμπιακού θα λάβει μέρος με 11 αθλητές συνολικά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων/Παίδων-Κορασίδων, που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη από την Πέμπτη (21/7).