Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι τρεις των Μακεδονικών

Οι τρεις των Μακεδονικών
Κυριακή, 15 Μαΐου 2011 - 02:43

Ο Στέφανος Δημητριάδης, ο Δημήτρης Χασιώτης και ο Οδυσσέας Μελαδίνης πήραν μέρος στους Μακεδονικούς Αγώνες, που άρχισαν το Σαββάτο και συνεχίζονται την Κυριακή στο εθνικό κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Ο πρώτος κολύμπησε σε 1:58.20 τα 200μ. πεταλούδα, μία επίδοση η οποία είναι μακριά από τα τελευταία στάνταρ του, εν τούτοις το γεγονός ότι η κούρσα έγινε πρωί άσκησε αρνητική επιρροή πάνω του. Ο Δημητριάδης, ούτως ή άλλως, έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο της Σαγκάης (16-31 Ιουλίου) από το 1:57.53 που έκανε την προηγούμενη Κυριακή, 8 Μαΐου, στο γκραν πρι «Ακρόπολις» που έγινε στον Άλιμο, επίδοση η οποία ήταν ατομικό ρεκόρ.

Από τη μεριά του, ο Δημήτρης Χασιώτης δεν τα κατάφερε να πλησιάσει το 1:59.27, που ήταν το όριο στα 200μ. ύπτιο, προκειμένου να κλείσει εισιτήριο για τη Σαγκάη. Ο κολυμβητής του Ολυμπιακού κολύμπησε την απόσταση σε 2:04.24 και αυτό σημαίνει ότι έχασε την τελευταία ευκαιρία για να συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. «Τώρα θα συγκεντρωθεί στον Ολυμπιακό, για να τον βοηθήσει να κατακτήσει το πανελλήνιο πρωτάθλημα», τόνισε για τον κολυμβητή του ο αρχιπροπονητής των «ερυθρόλευκων», Νίκος Γέμελος.

Τέλος, ο Οδυσσέας Μελαδίνης ήταν εξαιρετικός στα 50μ. ελεύθερο, κολυμπώντας σε 22.86.

Την Κυριακή ο Δημητριάδης θα πάρει μέρος στα 50μ. και στα 100μ. πεταλούδα, χωρίς ιδιαίτερες βλέψεις, ενώ θα κολυμπήσει στα 1.500μ. ελεύθερο και η Μαριάννα Λυμπερτά, προκειμένου να κάνει ένα χρόνο κοντά στο 16:41.49 ή κάτω από αυτό, που είναι το όριο για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στη μεγάλη διοργάνωση του καλοκαιριού.

Διαβάστε επίσης

Μήνυμα στον Θεοδωρακάκο

Μήνυμα στον Θεοδωρακάκο

Δεύτερη ευκαιρία στο μαραθώνιο του Βερολίνου εξετάζουν να δώσουν οι διοργανωτές στον Δημήτρη Θεοδωράκο.

Στη Metal Race ο Αιμίλιος

Στη Metal Race ο Αιμίλιος

Οι Αιμίλιος Παπαθανασίου και Αλέξανδρος Δραγούτσης θα μετέχουν την Κυριακή στην κούρσα μεταλλίων στο ιταλικό Eurolymp.