Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προγνωστικά: Με Ολυμπιακό και Φορτούνη στο 6.25

Προγνωστικά: Με Ολυμπιακό και Φορτούνη στο 6.25
Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 - 13:28

Δύσκολη η επιστροφή μετά το Μουντιάλ, με τις περισσότερες ομάδες να αγωνίζονται σε επίσημο παιχνίδι μετά από ένα μεγάλο κενό διάστημα. Γεγονός που αδιαμφισβήτητα δημιουργεί ανισορροπίες.

Βέβαια, στα πρωταθλήματα που υπάρχουν σήμερα στο στοιχηματικό κουπόνι ΟΠΑΠ τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Ηδη, οι ομάδες έχουν αγωνιστεί σε 2 επίσημες αναμετρήσεις, κάτι που μετρά θετικά για εμάς.

Προγνωστικά Superleague

Προκύπτουν αρκετές επιλογές στα προγνωστικά στοιχήματος από το Ελληνικό πρωτάθλημα. Η βασική – για εμένα – επιλογή έρχεται από την αναμέτρηση του «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Και είναι το ασιατικό -1,5 του Ολυμπιακού σε απόδοση 1.83 στη Novibet.

Οι «Ερυθρόλευκοι» δεν έχουν περιθώρια για απώλειες (μετά την ισοπαλία στα Γιάννενα), στην έδρα τους είναι δυνατοί και βρίσκουν λύσεις ενώ και οι 4 νίκες τους συνδυάστηκαν με διαφορά δύο τερμάτων.

Ο Αστέρας Τρίπολης προχώρησε σε αλλαγή προπονητή αλλά τα κακώς κείμενα (ειδικά επιθετικά) δύσκολα θα διορθωθούν τόσο άμεσα. Ειδικά, όταν ταξιδεύει δίχως τους βασικούς μέσους του Μουνάφο και Ιγκλέσιας. Μία ομάδα με επιδόσεις 0-4-3 εκτός έδρας.

Μένοντας στο ίδιο παιχνίδι, o Κώστας Φορτούνης επέστρεψε ορεξάτος σκοράροντας δις στα Γιάννενα. Η ποιότητα του Ελληνα μεσοεπιθετικού είναι τέτοια που στο 3.00 για anytime σκόρερ δεν έχω κανέναν ενδοιασμό.

Επίσης, μου αρέσει η ενισχυμένη απόδοση της Novibet με το 1/1+over2.5 και να σκοράρει ο Φορτούνης στο 7.75 (στο 6.25 μετά την πτώση).

Να σημειώσω ότι το… over έχει «βουλιάξει». Ανοιξε στο 2.30+, πήγε 1.95 και μετά την σημαντική πτώση απόδοσης να έχει φτάσει στο 1.70!

Προγνωστικά Τουρκίας

Ψήφο εμπιστοσύνης στην παρέα του Τάσου Μπακασέτα και του Μανώλη Σιώπη. Η Τραμπζονσπόρ πήρε το ντέρμπι με την Φενέρμπαχτσε και πάει με την ψυχολογία στα ύψη στην έδρα της Φατίχ Καραγκουμρουκ. Κάκιστη άμυνα (η χειρότερη στην κατηγορία) η γηπεδούχος, που έχει στον πάγκο της τον Πίρλο για προπονητή και για τον οποίο έχουμε μιλήσει πολλές φορές (με αρνητικό τρόπο) στο Betmarket.

Αν η Τραμπζονσπόρ παρουσιαστεί σοβαρή, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, την στιγμή που επέστρεψε και ο σημαντικός εξτρέμ Βίσκα. Το «διπλό» στο 1.94 της Novibet.

Betmarket Επιλογές:

Δυάδα Novibet

ΕΛΛ - 28/12 – 18:00 – Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης: 1 με -1.5 (1.83)

ΤΟΥΡΚ - 28/12 – 19:00 – Φατίχ – Τραμπζονσπόρ: 2 (1.94)

Στη δυάδα απόδοσης 3.55

Μονά Novibet

ΕΛΛ - 28/12 – 18:00 – Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης: 1 & over (1.83)

ΕΛΛ - 28/12 – 18:00 – Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης: 1/1 & over & Φορτούνης να σκοράρει (6.25)

Διαβάστε επίσης

Θέλει και... μπορεί!

Θέλει και... μπορεί!

Tο Παγκόσμιο στα darts συνεχίζεται σήμερα (27/12) με έξι παιχνίδια, οι προτάσεις του BetMarket.gr.