Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προγνωστικά Ισπανίας: 11 σερί Goal/Goal η Χιρόνα

Προγνωστικά Ισπανίας: 11 σερί Goal/Goal η Χιρόνα
Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 - 11:59

Επιστροφή στις… επάλξεις και για το πρωτάθλημα της Ισπανικής Λα Λίγκα, με 3 ενδιαφέρουσες μονομαχίες στο αποψινό πρόγραμμα, Χιρόνα - Ράγιο Βαγιεκάνο, Ρεάλ Μπέτις - Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ατλέτικο Μαδρίτης Έλτσε.
Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις σχετικά με στοίχημα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας αλλά και να κάνετε live σύγκριση αποδόσεων για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.
Ας δούμε την ανάλυση των αναμετρήσεων και τι στοιχηματικές επιλογές προκύπτουν.
Χιρόνα - Ράγιο Βαγιεκάνο
* Ο τεχνικός της Χιρόνα, Μίτσελ ξεκίνησε και έκλεισε την καριέρα του στη Ράγιο Βαγιεκάνο, ενώ διατέλεσε προπονητής της από το 2017 έως το 2019.

Πολύ καλή η εικόνα της Χιρόνα πριν τη διακοπή, καθώς μετρούσε 3 διαδοχικές νίκες. Στο πρόσφατο δείγμα της πάντως έπεσε θύμα έκπληξης, αφού αποκλείστηκε από την Καθερένιο (ομάδα 4ης κατηγορίας) στο Κόπα Ντελ Ρέι. Η Ράγιο πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο διατηρούσε αήττητο σερί 6 αναμετρήσεων, μάλιστα μόνο σε δύο από αυτές δεν βρήκε δίχτυα.

Αμφίρροπη μονομαχία ανάμεσα σε δύο ομάδες που σκοράρουν αλλά και δέχονται τέρματα με χαρακτηριστική ευκολία. Ενδεικτικά, η Χιρόνα έχει επιβεβαιώσει το Goal/Goal στα 11 τελευταία ματς της, ενώ η Ράγιο σε 8/11. Δεν ανακαλύπτουμε την… Αμερική, όμως το αμφίτερμα του 1,95 δείχνει μια αξιόλογη περίπτωση.
Ρεάλ Μπέτις - Αθλέτικ Μπιλμπάο
Στο κατάλληλο σημείο ήρθε η διακοπή για την Μπέτις, καθώς διένυε περίοδο κοιλιάς (1-2-2 το σερί). Στην αντίπερα όχθη, η Μπιλμπάο είχε κερδίσει τα 2 από τα 3 τελευταία ματς της πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά εκτός έδρας είχε αρχίσει να προβληματίζει (0-2-2 οι 4 πρόσφατες εξόδοι της). Την προηγούμενη βδομάδα οι Βάσκοι κέρδισαν με 1-0 την Σεστάο και πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κόπα Ντελ ρέι.

Δύσκολος αγώνας για προβλέψεις, αλλά το ότι βλέπουμε την Μπιλμπάο φαβορί σε μία καλή έδρα (5-1-1) μας προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση. Οκ, θα έχει κάποιες απουσίες η Μπέτις (ο αμυντικός Πετσέλα και ο χαφ Ροντρίγες πιθανότατα δεν θα δώσουν το παρόν), όμως δεν μπορούν να δικαιολογήσουν το φαβοριτισμό της φιλοξενούμενης. Είτε το αφήνουμε στην ησυχία του είτε πάμε στον άσο του 2,80, ο οποίος ενισχύεται και από την παράδοση (2-2-0).
Ατλέτικο Μαδρίτης - Έλτσε
Δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα των προηγούμενων ετών η φετινή Ατλέτικο. Δεν είναι τυχαίο πως στο πρωτάθλημα έτρεχε σερί 1-2-2 προ διακοπής. Πριν λίγες μέρες επικράτησε με 3-1 της Αρεντέιρο (ομάδα 4ης κατηγορίας) για το Κύπελλο. Περίεργο το κλίμα της, πέρα από τις φήμες περί απομάκρυνσης του Σιμεόνε πριν τη διακοπή, πλέον υπάρχουν αρκετοί παίκτες που θέλουν να αποχωρήσουν, όπως ο χαφ Καράσκο και ο επιθετικός Ζοάο Φέλιξ. Η Έλτσε αποτελεί τη χειρότερη ομάδα της Λα Λίγκα, ούσα στον πάτο της βαθμολογίας και χωρίς νίκη σε 14 αγωνιστικές πριν το Μουντιάλ. Βέβαια, υπήρξε αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία με τον Ματσίν να αναλαμβάνει και να κάνει ντεμπούτο με το δεξί στο Κύπελλο (3-0 τη Γουαδαλαχάρα).

Λογικο φαβορί η Ατλέτικο, αλλά θέλει προσοχή το συγκεκριμένο ζευγάρι. Έχει φέρει άλλο… αέρα ο Ματσίν στην Έλτσε και παίζοντας το παιχνίδι των αντεπιθέσεων είναι ικανή να προβληματίσει την μέτρια αμυντική λειτουργία της ομάδας του Σιμεόνε (δέχεται γκολ 5 σερί ματς πρωταθλήματος). Προτιμότερο το πάσο εδώ και η χρησιμοποίηση του παιχνιδιού για διεξαγωγή μελλοντικών συμπερασμάτων.
Betmarket Επιλογές
18:00 - Χιρόνα - Ράγιο Βαγιεκάνο - Goal/Goal (1,95)
20:15 - Ρεάλ Μπέτις - Ατλέτικο Μαδρίτης - 1 (2,80)

Διαβάστε επίσης