Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα κάνω τα πάντα»

«Θα κάνω τα πάντα»
Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017 - 12:45

Στη βάση της επέστρεψε χθες η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Θρύλου. Ηττήθηκε στον δεύτερο τελικό του Challenge Cup με 3-0 σετ από την Μπούρσασπορ, χάνοντας το τρόπαιο, με την Κατερίνα Γιώτα να σημειώνει πως θα κάνει το παν στο μέλλον για να τα καταφέρει.

Αρχικά τόνισε. «Ξημερώνει μια καινούρια αρχή, τελειώσαμε μια μεγάλη πορεία που κάναμε φέτος, κάναμε πολλά βήματα θεωρώ. Σίγουρα υπήρχε απογοήτευση μετά το παιχνίδι, δεν μπορώ να το κρύψω, θέλαμε τον τίτλο και κυνηγήσαμε την κούπα, αλλά η Μπούρσα ήταν πιο έμπειρη, κυρίως στο πώς να αντιμετωπίσει την πίεση και τις συνθήκες», ανέφερε η παίκτρια του Θρύλου και συνέχισε.

«Τώρα είμαστε περισσότερο χαρούμενες, γιατί νομίζω πως σιγά-σιγά θα συνειδητοποιήσουμε την πορεία που κάναμε και το πόσο σπουδαίο γεγονός ήταν αυτό και για μας, αλλά και για το ελληνικό βόλεϊ».

Καταλήγοντας, είπε. «Εύχομαι κάποια στιγμή να μου δοθεί και πάλι η ευκαιρία να κατακτήσω αυτόν τον τίτλο, θα κάνω τα πάντα γιατί μου έμεινε η πίκρα».

Διαβάστε επίσης

Του χρόνου - λίγο - πιο ψηλά!

Του χρόνου - λίγο - πιο ψηλά!

Αυτό που κατάφεραν φέτος τα κορίτσια της ομάδας του Ολυμπιακού, είναι πάρα πολύ μεγάλο και σπουδαίο - Του χρόνου, ένα σκαλοπάτι παραπάνω.