Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να παίξουμε καλύτερα»

«Να παίξουμε καλύτερα»
Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017 - 19:35

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, αντιμετωπίζει το Μαρκόπουλο, εκτός έδρας, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague, με τις «ερυθρόλευκες» να θέλουν το τρίποντο προκειμένου να παραμείνουν μόνες πρώτες στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (02/12, 18:00), ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, τόνισε στις δηλώσεις του ότι θέλει να δει την ομάδα του να παίζει πολύ καλύτερα από ότι στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Πορφύρα.

«Μετά το παιχνίδι με τον Πορφύρα όπου κερδίσαμε μεν με 3-0 αλλά δεν παίξαμε καλά, ο πρώτος στόχος για την αναμέτρηση με το Μαρκόπουλο είναι να παίξουμε πολύ καλύτερα. Αυτό είναι το ζητούμενο για εμάς, να παίζουμε καλύτερα στα παιχνίδια που ακολουθούν αφού πλησιάζει και το πρώτο ευρωπαϊκό ματς».

Διαβάστε επίσης

Το πρόγραμμα του OSFP TV

Το πρόγραμμα του OSFP TV

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων των αγώνων του Θρύλου μέχρι και το τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Με στόχο το 7x7

Με στόχο το 7x7

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει το Σάββατο (02/12, 18:00) το Μαρκόπουλο εκτός έδρας, έχοντας στο μυαλό της τη διατήρηση του αήττητου στο πρωτάθλημα της Volleyleague.