Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη»

«Το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη»
Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου 2014 - 00:30

Σε μία γνώριμη για εκείνον κατάσταση, ο Δημήτρης Καζάζης κλήθηκε να ορίσει τους στόχους του Ολυμπιακού, στο περιθώριο του αγιασμού των ομάδων βόλεϊ των Ανδρών, των Γυναικών και των ακαδημιών.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», φυσικά, έκανε λόγο για τρεμπλ, αλλά και για καλή πορεία στην Ευρώπη, με την ευχή για υγεία να είναι η πρώτη και βασικότερη.

Αναλυτικά, ο Έλληνας τεχνικός επισήμανε:

«Στόχος πάνω από όλα η υγεία. Το πρώτο και πιο βασικό, ειδικά μετά την περσινή χρονιά. Ο στόχος για τον Ολυμπιακός δεν είναι τίποτα διαφορετικό από τα κεκτημένα. Θέλουμε και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ. Οσον αφορά την Ευρώπη, να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε».

Για το αν το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό ή όχι, μετά και την ενίσχυση των ομάδων, δήλωσε: «Μετά και την απόφαση για τον 4ο ξένο, θεωρώ ότι θα είναι το ίδιο ανταγωνιστικό με το αντίστοιχο περσινό και ακόμη περισσότερο. Αυτή είναι η άποψή μου. Θα έχουμε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και όποιος αντέξει μέχρι το τέλος».

Για το αν και μετά τη μεταγραφική ενίσχυση ο Ολυμπιακός στοχεύει σε κάτι παραπάνω, είπε: «Θέλουμε να πάμε πιο μακριά. Το έχουμε θέσει ως στόχο να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω είτε στο Champions League, είτε στην επόμενη διοργάνωση και γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε. Ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μπόμπι Γιορντάνοφ, τόνισε: «Έχει ακολουθήσει όλο το καλοκαίρι ένα πολύ σκληρό πρόγραμμα. Δεν έχει κάτσει καθόλου. Έχει κάνει τεράστια προσπάθεια. Νομίζω ότι έχουμε πάρει την απόφαση και λόγω των όσων έχει προσφέρει στον Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα, μέσα από την προπόνηση και την τριβή που θα έχει, θα μπορέσουμε να έχουμε πιο σίγουρα αποτελέσματα τις επόμενες μέρες».

Διαβάστε επίσης

«Επιστροφή στα Final 4»

«Επιστροφή στα Final 4»

Ο αντιπρόεδρος του ΤΑΑ Ολυμπιακός και πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος μίλησε για την ενίσχυση των ομάδων με στόχους και εκτός συνόρων.

Ακόμη μία ευλογημένη χρονιά

Ακόμη μία ευλογημένη χρονιά

Οι ομάδες βόλεϊ του Ολυμπιακού, Ανδρών και Γυναικών, και για πρώτη φορά και των ακαδημιών, παρέστησαν στον ετήσιο αγιασμό.

«Να διατηρηθούμε στην κορυφή»

«Να διατηρηθούμε στην κορυφή»

Ο Γιάννης Νικολάκης μίλησε για τη σεζόν που ξεκινά και τους στόχους της ομάδας βόλεϊ Γυναικών στις διοργανώσεις εντός κι εκτός Ελλάδας.

«Καταδικασμένος να κοιτά ψηλά»

«Καταδικασμένος να κοιτά ψηλά»

Ο κόουτς του Ολυμπιακού και τα νέα αποκτήματα μίλησαν στην κάμερα του gavros.gr για τους υψηλούς στόχους της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Θρύλου.