Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Επιστροφή στα Final 4»

«Επιστροφή στα Final 4»
Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου 2014 - 01:55

Την προσπάθεια της διοίκησης να στελεχώσει τις ομάδες βόλεϊ με ό,τι καλύτερο υπήρχε στην αγορά τόνισε ο αντιπρόεδρος του ΤΑΑ και πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος.

Οπως ανέπτυξε: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα πολύ μεγάλο σωματείο. Οι στόχοι είναι συγκεκριμένοι. Κάθε χρόνο η Διοίκηση προσπαθεί να ενισχύσει όλες τις ομάδες. Όπως είδατε, τόσο στην ανδρική ομάδα, όσο και στη γυναικεία ομάδα καταφέραμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο -κατά την άποψή μας- υπήρχε στην αγορά.

Έχουμε μεγάλες βλέψεις. Αυτό που μας ενδιαφέρει πρωτίστως είναι οι παίκτες να είναι υγιείς. Η ομάδα να έχει ομόνοια, όπως έχει πάντα, γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια. Από εκεί και πέρα η ομάδα και οι παίκτες να πετύχουν τους στόχους τους».

Για την παρουσία του Ολυμπιακού στο Champions League, δήλωσε: «Η διοίκηση του κύριου Κουντούρη ξεκίνησε από την εξυγίανση του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός αυτή την στιγμή δεν χρωστάει πουθενά. Είναι ένα σωματείο το οποίο όχι μόνο είναι μεγάλο, αλλά γενικότερα σε όλα τα επίπεδα είναι μεγάλο.

Έχει ξεκινήσει η ενίσχυση της ομάδας. Βλέπουμε την Ευρώπη, μας ενδιαφέρει η Ευρώπη. Βέβαια, όπως καταλαβαίνετε, το επίπεδο είναι πάρα πολύ υψηλό. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Στόχος της διοίκησης είναι χρόνο με το χρόνο η ομάδα να ενισχύεται, ώστε να φτάσουμε στα επίπεδα τα παλιά του Ολυμπιακού.

Να φτάσουμε μέχρι και Final 4 στο Champions League. Αυτός είναι ο στόχος μας. Αν όχι φέτος -καλοδεχούμενο είναι αν συμβεί- τα επόμενα χρόνια».

Διαβάστε επίσης

Ακόμη μία ευλογημένη χρονιά

Ακόμη μία ευλογημένη χρονιά

Οι ομάδες βόλεϊ του Ολυμπιακού, Ανδρών και Γυναικών, και για πρώτη φορά και των ακαδημιών, παρέστησαν στον ετήσιο αγιασμό.

«Να διατηρηθούμε στην κορυφή»

«Να διατηρηθούμε στην κορυφή»

Ο Γιάννης Νικολάκης μίλησε για τη σεζόν που ξεκινά και τους στόχους της ομάδας βόλεϊ Γυναικών στις διοργανώσεις εντός κι εκτός Ελλάδας.