Γράφει ο ΘΩΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το DS3 σε cabrio!

Παίξε στοίχημα με τη Nokibet.gr στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή του πλανήτη! Πάρε bonus εγγραφής 100% ως 100€!

Καθόλα επιτυχημένο μπορεί να χαρακτηριστεί το DS3 της Citroen, το οποίο θα αποκτήσει πλέον ακόμα μία έκδοση. Πρόκειται για αυτή του Cabrio, με την παρουσίαση να γίνεται επισήμως στο Σαλόνι του Παρισιού τον ερχόμενο μήνα. Ό,τι καλύτερο για τον κατασκευαστή να παρουσιάζει μπροστά στο κοινό του το νέο μοντέλο, έστω κι αν μερικοί δεν θα είναι τόσο ευτυχισμένοι μετά τις πρόσφατες απολύσεις του Group PSA.

Το μοντέλο θα έχει υφασμάτινη οροφή και όχι ηλεκτρική, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως θα έχει την ίδια με εκείνη του FIAT 500C.

Θα κάθεται πάνω στην πίσω πόρτα, επιτρέποντας στις μπάρες οροφής να παραμένουν στη θέση τους, όπως και τα παράθυρα. Το παρμπρίζ θα είναι νέο, ενώ η κατασκευή του σασί δεν θα έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με το κανονικό DS3, άρα δεν πρόκειται να είναι πολύ βαρύτερο.

Το πιθανότερο όνομα που θα του δοθεί, είναι το Airflow και θα κινείται με την 1.6 λίτρου ντίζελ μονάδα ισχύος 108 ίππων, όπως επίσης με την ακόμα πιο δυνατή τουρμπάτη βενζίνης που θα αποδίδει 148. Τα κυβικά εκατοστά παραμένουν τα ίδια.

Λογικά, η νέα έκδοση θα είναι λίγο ακριβότερη από την κανονική, φυσιολογικό αν σκεφτεί κανείς πως τα cabrio θεωρούνται αυτοκίνητα πολυτελείας.

*Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα worldcarfans.com

POPULAR TAGS
Aλλα θέματα

Πρώτο και φέτος

23/07/2014 - 16:13

Η κατάκτηση ενός τίτλου είναι δύσκολη υπόθεση, αλλά η διατήρησή του ακόμα πιο δύσκολη.

Έμφαση στη μηχανική πρόσφυση

23/07/2014 - 12:00

Η Pirelli μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες έκανε 800km ταξίδι από το Hockenheim στο Hungaroring καθώς αυτή η βδομάδα είναι μοναδική με δυο αγώνες επί Ευρωπαϊκού εδάφους.

Τo πιο ισχυρό SUV

22/07/2014 - 16:15

Η Volvo Cars δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες λεπτομέρειες για τα κινητήρια συστήματα που θα εξοπλίζουν το Νέο Volvo XC90.

Το... ψάχνει η Brembo

21/07/2014 - 14:22

Η Brembo είναι αποφασισμένη να βάλει το μαχαίρι στο... κόκκαλο προκειμένου να μάθει τι έφταιξε στην περίπτωση του Λιούις Χάμιλτον.

Αμφίρροπες μάχες

21/07/2014 - 12:05

Ο Nico Rosberg αύξησε το προβάδισμά του στη βαθμολογία του πρωταθλήματος κερδίζοντας τον αγώνα της πατρίδας του.

Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) Ψηφιακή Ελλάδα - Όλα είναι δυνατά Κοινωνία της Πληροφορίας ΕΣΠΑ 2007-2013

Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης

Made by Developed by Netstream

Gavros fans
Gavros twitter