Γράφει ο ΘΩΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το DS3 σε cabrio!

Παίξε στοίχημα στη nokibet.gr όλους τους αγώνες του Ολυμπιακού! Πάρε bonus εγγραφής 100% ως 100€!

Καθόλα επιτυχημένο μπορεί να χαρακτηριστεί το DS3 της Citroen, το οποίο θα αποκτήσει πλέον ακόμα μία έκδοση. Πρόκειται για αυτή του Cabrio, με την παρουσίαση να γίνεται επισήμως στο Σαλόνι του Παρισιού τον ερχόμενο μήνα. Ό,τι καλύτερο για τον κατασκευαστή να παρουσιάζει μπροστά στο κοινό του το νέο μοντέλο, έστω κι αν μερικοί δεν θα είναι τόσο ευτυχισμένοι μετά τις πρόσφατες απολύσεις του Group PSA.

Το μοντέλο θα έχει υφασμάτινη οροφή και όχι ηλεκτρική, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως θα έχει την ίδια με εκείνη του FIAT 500C.

Θα κάθεται πάνω στην πίσω πόρτα, επιτρέποντας στις μπάρες οροφής να παραμένουν στη θέση τους, όπως και τα παράθυρα. Το παρμπρίζ θα είναι νέο, ενώ η κατασκευή του σασί δεν θα έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με το κανονικό DS3, άρα δεν πρόκειται να είναι πολύ βαρύτερο.

Το πιθανότερο όνομα που θα του δοθεί, είναι το Airflow και θα κινείται με την 1.6 λίτρου ντίζελ μονάδα ισχύος 108 ίππων, όπως επίσης με την ακόμα πιο δυνατή τουρμπάτη βενζίνης που θα αποδίδει 148. Τα κυβικά εκατοστά παραμένουν τα ίδια.

Λογικά, η νέα έκδοση θα είναι λίγο ακριβότερη από την κανονική, φυσιολογικό αν σκεφτεί κανείς πως τα cabrio θεωρούνται αυτοκίνητα πολυτελείας.

*Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα worldcarfans.com

POPULAR TAGS
Aλλα θέματα

Το χαίρεται ο Μπάτον

31/10/2014 - 16:07

Μπορεί το μέλλον του Τζένσον Μπάτον στη McLaren να είναι αβέβαιο, αλλά αυτό που κάνει ο Βρετανός είναι να... χαίρεται.

Volvo και Μποτρίνι

31/10/2014 - 13:10

Ο βραβευμένος σεφ Έκτορας Μποτρίνι, θα είναι ο καλεσμένος-έκπληξη στο περίπτερο της Volvo στην «Αυτοκίνηση 2014».

Honda Connect

29/10/2014 - 15:59

Το Honda Connect που παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού -Mondial de l‘Automobile- προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και συνδεσιμότητα εν κινήσει.

Μίξη μεγάλων ευθειών και τεχνικών στροφών

29/10/2014 - 13:12

Η πίστα της Αμερικής (Circuit of the Americas) στο Τέξας είναι ένας από τους νεώτερους προορισμούς στο πρόγραμμα της Formula 1.

Ο Οζιέ διατήρησε τον τίτλο

26/10/2014 - 17:05

Ο Σεμπαστιέν Οζιέ διατήρησε τον τίτλο του στο WRC μετά τη νίκη του στο ράλι της Ισπανίας.

Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) Ψηφιακή Ελλάδα - Όλα είναι δυνατά Κοινωνία της Πληροφορίας ΕΣΠΑ 2007-2013

Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης

Made by Developed by Netstream

Gavros fans
Gavros twitter