Γράφει ο ΘΩΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το DS3 σε cabrio!


Παίξε στοίχημα στη nokibet.gr όλους τους αγώνες του Ολυμπιακού! Πάρε bonus εγγραφής 100% ως 100€!

Καθόλα επιτυχημένο μπορεί να χαρακτηριστεί το DS3 της Citroen, το οποίο θα αποκτήσει πλέον ακόμα μία έκδοση. Πρόκειται για αυτή του Cabrio, με την παρουσίαση να γίνεται επισήμως στο Σαλόνι του Παρισιού τον ερχόμενο μήνα. Ό,τι καλύτερο για τον κατασκευαστή να παρουσιάζει μπροστά στο κοινό του το νέο μοντέλο, έστω κι αν μερικοί δεν θα είναι τόσο ευτυχισμένοι μετά τις πρόσφατες απολύσεις του Group PSA.

Το μοντέλο θα έχει υφασμάτινη οροφή και όχι ηλεκτρική, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως θα έχει την ίδια με εκείνη του FIAT 500C.

Θα κάθεται πάνω στην πίσω πόρτα, επιτρέποντας στις μπάρες οροφής να παραμένουν στη θέση τους, όπως και τα παράθυρα. Το παρμπρίζ θα είναι νέο, ενώ η κατασκευή του σασί δεν θα έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με το κανονικό DS3, άρα δεν πρόκειται να είναι πολύ βαρύτερο.

Το πιθανότερο όνομα που θα του δοθεί, είναι το Airflow και θα κινείται με την 1.6 λίτρου ντίζελ μονάδα ισχύος 108 ίππων, όπως επίσης με την ακόμα πιο δυνατή τουρμπάτη βενζίνης που θα αποδίδει 148. Τα κυβικά εκατοστά παραμένουν τα ίδια.

Λογικά, η νέα έκδοση θα είναι λίγο ακριβότερη από την κανονική, φυσιολογικό αν σκεφτεί κανείς πως τα cabrio θεωρούνται αυτοκίνητα πολυτελείας.

*Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα worldcarfans.com

POPULAR TAGS


Aλλα θέματα

Ο... ήλιος δύει στη Ferrari

17/04/2015 - 14:18

Στη Ferrari πιστεύουν πως δεν θα έχουν πλεονέκτημα έναντι της Mercedes στο Μπαχρέιν και ο λόγος θα είναι οι θερμοκρασίες.

Στο εκπτωτικό χωριό

15/04/2015 - 15:21

Τη διάρκεια των γιορτινών ημερών και μέχρι τις 18 Απριλίου, οι επισκέπτες του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen στα Σπάτα, θα έχουν την ευκαιρία...

«Όλο και καλύτερα»

15/04/2015 - 13:23

Ευχαριστημένος ο Φερνάντο Αλόνσο από τη μέχρι τώρα εξέλιξη της McLaren Honda στο φετινό πρωτάθλημα.

«Ελεύθεροι» στη Ferrari

14/04/2015 - 16:07

Ο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε σημείωσε πως στην ομάδα οι δύο οδηγοί της είναι «ελεύθεροι» από εντολές...

Citroen Aircross

14/04/2015 - 15:21

Με την ευκαιρία των εορτασμών για την παραγωγή 50 εκατομμυρίων οχημάτων, η CITROËN παρουσιάζει ένα νέο, δυναμικό και με ξεχωριστή προσωπικότητα πρωτότυπο.

Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) Ψηφιακή Ελλάδα - Όλα είναι δυνατά Κοινωνία της Πληροφορίας ΕΣΠΑ 2007-2013

Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης

Made by Developed by Netstream

Gavros fans
Gavros twitter