Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός είναι θρησκεία, είναι ιδέα, είναι ζάλη στο μυαλό… Είναι τα πάντα!

Ο Ολυμπιακός είναι θρησκεία, είναι ιδέα, είναι ζάλη στο μυαλό… Είναι τα πάντα!
Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016 - 23:57

Κάποιοι από μας, και δεν είναι λίγοι, για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας δίνουμε την ψυχή μας, ίσως και τη ζωή μας, αν μας ζητηθεί! Κάποιοι από εμάς ήδη έχουν δώσει τη ζωή τους για τη μεγάλη τους αγάπη… τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ, τα αδέρφια μας της ΘΥΡΑΣ 7!

Κάποιοι, από εμάς έχουν αφήσει τις οικογένειές τους για να ακολουθούν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, γιατί ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν είναι απλά μια ομάδα, είναι ΘΡΗΣΚΕΙΑ, είναι ΙΔΕΑ, είναι ΖΑΛΗ στο μυαλό… ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Κάποιοι από μας νιώθουμε την ίδια ανατριχίλα κάθε φορά που πηγαίνουμε στον ΝΑΟ μας, την ίδια συγκίνηση, τα ίδια ακριβώς συναισθήματα που νιώσαμε όταν ο πατέρας μας μας πήρε από το χεράκι και μας πήγε στο «Γ. Καραϊσκάκης» για πρώτη φορά. ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ που ανήκουμε στην «οικογένεια» του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ είναι πάντα η πρώτη φορά!

Θέλουμε, λοιπόν, για όλους όσους λένε ότι είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, να το αποδεικνύουν σε κάθε στιγμή της ζωής τους!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ, ΤΡΕΛΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ!

Παραδοσιακά και παγκοσμίως είναι γνωστό ότι ο δωδέκατος παίκτης μίας ομάδας είναι οι οπαδοί της. Είναι αυτοί που κατά κάποιο τρόπο βγάζουν τα χαρακτηριστικά και τα στοιχεία της ομάδας που υποστηρίζουν. Την ιδεολογία της και την ιστορία της, αλλά και γενικά τα ψυχικά της συστατικά.

Εμείς σαν λαός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ αποτελούμε ένα κομμάτι από τους πιο θερμόαιμους οπαδούς, μπορεί και όλης της Ευρώπης! Με τη δράση μας, τη γενική συμπεριφορά μας, τις χορογραφίες αλλά και τη δυναμική παρουσία μας ΠΑΝΤΟΥ, έχουμε γίνει γνωστοί σε όλο τον κόσμο!

Τα συνθήματά μας άλλωστε είναι ενδεικτικά «ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ, ΟΠΟΥ ΠΑΣ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ» και «ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ, Η ΓΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ Σ’ ΑΦΗΣΩ» και πολλά άλλα που αποτελούν τον «ομφάλιο λώρο» μεταξύ εμάς και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας.

Η συνολική μας παρουσία τα τελευταία χρόνια αποδεικνύει την ποιότητα και την ικανότητα που έχουμε σαν οπαδοί να δημιουργούμε ΕΔΡΑ με όλη τη σημασία της λέξης! Ο λαός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ πάει στο γήπεδο για να φωνάξει για τη μεγάλη του αγάπη και να εμψυχώσει τους παίκτες που φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα, και να φέρει σε δύσκολη θέση τον κάθε αντίπαλο!

Γήπεδο σημαίνει πάθος και αγώνας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, είτε στο Καραϊσκάκη είτε στο ΣΕΦ είτε οπουδήποτε αλλού, σημαίνει ΦΩΝΗ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΨΥΧΗ!

Στο πέρασμα των χρόνων, όπως όλα στη ζωή, έτσι και εμείς συναντάμε την εξέλιξη και τη δημιουργία για να παρουσιάζουμε κάτι το διαφορετικό κάθε φορά, αλλά εξίσου το ίδιο εντυπωσιακό και μοναδικό! Οι χορογραφίες (coreo) που φτιάχνουμε αποτελούν ένα μοναδικό υπερθέαμα που όμοιο του στην Ευρώπη δεν υπάρχει!

Η καρδιά του ΘΡΥΛΟΥ χτυπάει ΠΑΝΤΟΥ και σε Ελλάδα, αλλά και όπου υπάρχει ερυθρόλευκη καρδιά, «ΑΠ’ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ». Η ιστορία γράφει και δεν ξεγράφει! Γεννηθήκαμε έτσι, μείναμε έτσι και θα είμαστε έτσι. ΑΡΡΩΣΤΟΙ, ΤΡΕΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ!!

ΑΔΕΡΦΙΑ μου, μέχρι σήμερα ο μοναδικός, ο συγκλονιστικός, ο άρρωστος κόσμος μας έσπασε το φράγμα των 14.000 χιλιάδων διαρκείας και δεν σταματάμε εκεί... ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!

Αδέρφια μου, πριν τα μέσα Ιουλίου η μοναδική μας ανταπόκριση και η τρελή στήριξη του λαού μας είναι τελείως συγκλονιστική!

Και να φανταστείτε ότι οι ΔΙΚΟΙ μας δεν μπορούν να περάσουν όπως παλιά από τους συνδέσμους της ΘΥΡΑΣ 7 ανά την Ελλάδα, γιατί όπως όλοι μας ξέρουμε πως οι πιο πολλοί από αυτούς ή έχουν κλείσει ή λειτουργούν σαν κρυφά σχολεία...
Αλλά οι ΓΑΥΡΟΙ δεν μασάνε από τέτοια, όσο κι αν μας πολεμούν εμείς γινόμαστε όλο και πιο δυνατοί!

Πρέπει όλοι μας να κάνουμε όπως πάντα το χρέος μας! Δεν διανοούμαι να μη ΦΥΓΟΥΝ τα συνδεσμιακά μας, θα είναι όπως πρέπει τα πέταλα μας και τη ΝΕΑ χρόνια!


ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ... ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ...


Οσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις που κάνει η διοίκηση μας, θέλω να σας πω ξεκάθαρα πως περιμένουμε να περάσουμε στο Champions League και τότε είμαι απόλυτα σίγουρος πως θα έρθουν το λιγότερο δύο ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ κλάσεις...

Αδέρφια μου δεν ΓΟΥΣΤΑΡΩ να μπαίνω στα πόδια της διοίκησης, αλλά πρέπει να ξέρουμε πως και πολλοί παίκτες μας περιμένουν προτάσεις. Να μην ξεχνάμε πως οι μεταγραφικές εξελίξεις στον ΘΡΥΛΟ μας δεν αφορούν μόνο σε παίκτες που θα πάρουμε, αλλά και σε παίκτες που αναζητούν την τύχη τους αλλού.

Η διοίκηση μας ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ προσφορές για παίκτες, καθώς κάποιοι από αυτούς είναι πιθανόν να φύγουν ελεύθεροι, κάποιοι να δοθούν δανεικοί και παλιοί θα φύγουν με κανονική μεταγραφή, αν βρεθεί η πρόταση που θα ικανοποιεί τον ΘΡΥΛΟ μας!


ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΟ www.redpress.gr

ΑΔΕΡΦΙΑ μου ΓΑΥΡΟΙ, ο κάθε οπαδός μας, ο κάθε άρρωστος, τρελός και αιώνια πιστός ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα έχει τη δυνατότητα μέσω του διαδικτυακού τόπου www.redpress.gr να παρακολουθεί τη ΝΕΑ χρόνια τη δράση του υπέροχου κόσμου μας, τις εξέδρες μας, τις εκδρομές μας και όλες τις κινητοποιήσεις μας!

ΑΔΕΡΦΙΑ μου, μέσα από εκεί άκρως οπαδικά, άρρωστα και ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ θα φέρνουμε στο φως τη μοναδική τρέλα και δράση μας! Γι’ αυτό από το σάιτ βλέπουμε τα πάντα που αφορούν τον λαό μας! Η δύναμη της εικόνας και του ήχου αρκεί να τουμπεκιάσει κάθε κακόβουλο αλλόθρησκο λαμόγιο, να βάλει στη θέση του τον κάθε ψεύτη που με δόλο τόσα χρόνια παραπληροφορούσε τους ΛΑΓΟΥΣ οπαδούς του και με τα σάλια του προσπαθούσε να αμαυρώσει την εικόνα της ΘΥΡΑΣ 7!

Απλά θέλω να ΞΕΡΕΤΕ πως το σάιτ αυτό το τρέχουμε εγώ, η ψυχή του σάιτ, που χτυπά από την ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ Κρήτη μας, από ένα άρρωστο ΓΑΥΡΑΚΙ που εκτός από το να γράφει χωρίς να πληρώνεται, αγοράζει κάθε χρόνο το διαρκείας του και βρίσκεται σε κάθε μεγάλο ματς ΚΟΝΤΑ στον ΘΡΥΛΟ μας και μέσα στο πέταλο της ΘΥΡΑΣ 7, εκεί που πρέπει να είμαστε όλοι μας!

Θέλω να σας τονίσω πως δεν έχουμε τη βοήθεια κανενός... Μόνο ο σέρβερ μας στοιχίζει 100 ευρώ κάθε 3 μήνες!

Αδέρφια μου, αυτό το σάιτ το πονάμε και όσο μπορούμε θα το κρατάμε με νύχια και με δόντια, όσο κι αν κάποιοι θέλουν με τρέλα να σταματήσει, λες και δεν είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ…

Λες και κάνουμε κακό στην ομαδάρα μας με αυτά που γράφουμε...

Πολλοί από εσάς μου στέλνετε μηνύματα να τα χώνω πολύ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...

Πολλοί από εσάς θέλετε να βοηθήσετε...

Αλλά μένετε στα λόγια...

Το σάιτ αυτό είναι η φωνή μας...

Το σάιτ αυτό είναι όλων μας...

Το σάιτ αυτό όλοι ΜΑΖΙ θα το κρατήσουμε ζωντανό...

Οπότε βάλτε το μυαλό σας κάτω και μη μου μένετε στα λόγια...

Διαβάστε επίσης

Όλο και καλύτερος

Όλο και καλύτερος

Ο Ακατονόμαστος γράφει για τον Ολυμπιακό του Βίκτορ Σάντσεθ, ο οποίος βελτιώνεται συνεχώς και από παιχνίδι σε παιχνίδι γίνεται όλο και καλύτερος.

Οι δοκιμές και η «μάχη» στον «άσο»

Οι δοκιμές και η «μάχη» στον «άσο»

Ο Γιώργος Στασινόπουλος γράφει για το φιλικό του Θρύλου με την Κλαμπ Μπριζ, για το ντεμπούτο του Λεάλι, αλλά και για τη μεγάλη μάχη που θα δώσει με τον Καπίνο για τη θέση του βασικού πορτιέρο.