Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αλλαγές δεν μπορεί να κάνει το… χθες»

«Αλλαγές δεν μπορεί να κάνει το… χθες»
Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016 - 19:49

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Καυστικός για τη συμμαχία των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ με τις ποδοσφαιρικές ενώσεις ήταν ο Βαγγέλης Μαζαράκης. «Βιασμό του ποδοσφαίρου», τη χαρακτήρισε ο β’ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ σε συνέντευξή του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Μαλισιώβα, ενώ άφησε και πολλές αιχμές, φωτογραφίζοντας Μελισσανίδη, Θωμά Μητρόπουλο και Μπέο, καθώς τόνισε ότι «τις αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να τις κάνει το… χθες ή το πολύ χθες ή το πάρα πολύ χθες».

Μεγάλη συζήτηση σηκώνει και η απάντηση που έδωσε ο Κεφαλλονίτης παράγοντας σε ερώτηση για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας (88-82) της Γενικής Συνέλευση της ΕΠΟ, αναφορικά με την έγκριση του διοικητικού απολογισμού: «Ολοι γνώριζαν πως είχαμε απέναντί μας τους ΑΕΚ, ΠΑΟΚ ΠΑΟ, αλλά και την πολιτεία. Ο απολογισμός, όμως, εγκρίθηκε και αυτό κάτι δείχνει. Είναι οξύμωρο, πάντως, και παράλληλα τροφή συζήτησης, έμπειρα στελέχη και μέλη του Δ.Σ. να ψηφίζουν διαφορετικά στο Διοικητικό Συμβούλιο και διαφορετικά στη Γενική Συνέλευση. Πρέπει να εξηγήσουν αυτή τη διαφορά».

Ο δεύτερος αντιπρόεδρος της ΕΠΟ εννοεί τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτη Δημητρίου, και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργο Βούρβαχη, οι οποίοι είναι μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ, αλλά πλέον στηρίζουν την αντιπολίτευση, η οποία «έπιασε ταβάνι», σύμφωνα με τον Μαζαράκη.

Ο β’ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ ήταν ξεκάθαρος, για την ακρίβεια δεν δέχεται ότι υπάρχει στήριξη του Ολυμπιακού στην παρούσα διοίκηση της ΕΠΟ, καθώς ρωτήθηκε για… μάχη Ολυμπιακού-συμμαχίας και απάντησε: «Πολλοί λένε πως μας προστατεύει ο Ολυμπιακός, κάτι που δεν ισχύει. Αν μας στήριζε, δεν θα φαινόταν στην ψηφοφορία της Παρασκευής στη Γ.Σ. μέσω Ενώσεων η ΠΑΕ; Εμένα, πάντως, θέλω να ξέρετε πως δεν με προστατεύει κανείς, και δεν μίλησα με τον Ολυμπιακό».

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 28/06/2016)

Διαβάστε επίσης

Με την ομάδα που απέτυχε

Με την ομάδα που απέτυχε

Ο Βάιος Μπαλάφας γράφει για τον Τάσο Σιδηρόπουλος, που ούτε στο Euro της Γαλλίας πήγε για να σφυρίξει παιχνίδια ούτε στους Ολυμπιακούς Αγώνες για τους οποίους προτιμήθηκαν άλλοι.