Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ούτε σε 500 χρόνια...

Ούτε σε 500 χρόνια...
Κυριακή, 23 Μαΐου 2021 - 22:49
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει 46 πρωταθλήματα και 28 Κύπελλα...

Ο ΠΑΟΚ πήρε 3 πρωταθλήματα και οκτώ Κύπελλα...

Όσο και αν φωνάξουν δεν πρόκειται να καλύψουν τη διαφορά. Ούτε σε 500 χρόνια. Η διαφορά είναι χαοτική, το λένε και οι αριθμοί, το «φωνάζει» και η βαθμολογία +26 από τον ΠΑΟΚ, + 29 από τον Αρη, + 30 βαθμοί από την ΑΕΚ.

Το να θυμούνται τον Ολυμπιακό μέσα στα παραληρήματά τους δείχνει το μέγεθος των πρωταθλητών. Δείχνει και ότι δεν μπορούν να τον φτάσουν. Μήπως δείχνει και ότι είναι ο εφιάλτης τους;

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που αγωνίζεται στους ομίλους του Champions League. Ενώ ο ΠΑΟΚ, αναφερόμαστε ειδικά σε αυτόν επειδή είναι η αφορμή του σημειώματος, έχει μηδέν συμμετοχές.

Όμως, το μέγεθος έχει να κάνει και με την προοπτική που έχει η κάθε ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι... στρωμένη ομάδα, ενώ στον ΠΑΟΚ πάνε στα... τυφλά και δεν ξέρουν αν θα κρατήσουν τον Γκαρσία, εξ' ου και το «οπαδιλίκι» του Ουρουγουανού, μπας και τον ακούσει ο Σαββίδης στο Ροστόφ!

Μια χρονιά δεν είναι δυνατόν να σβήσει με ένα παιχνίδι μόνο, ούτε να αλλάξει με ένα παιχνίδι. Όλοι ξέρουμε ότι στο ποδόσφαιρο παίζει ρόλο η διάρκεια αλλά και το πρότζεκτ. Οι άλλοι όσο και αν φωνάζουν δεν πρόκειται να μεγαλώσουν. Φωνάζουν για... εσωτερική κατανάλωση, όμως δεν καταφέρνουν ούτε αυτό.

Ο Ολυμπιακός, χάρη στον Μαρινάκη, είναι ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κλαμπ που λειτουργεί σε πρότυπα πρωτόγνωρα για την Ελλάδα. Παράλληλα, με τον Μαρτίνς βάζουν όλο και πιο ψηλά τον πήχη. Η σύγκριση τους τρομάζει, για αυτό φωνάζουν. Μέχρι και το τελευταίο πρωτάθλημα που πήραν αμφισβητήθηκε από την ΑΕΚ, με την οποία συμμάχησαν για να πολεμήσουν τον Ολυμπιακό! Μόνοι τους τα έλεγαν!

Έφτασαν στο σημείο να πανηγυρίζουν επειδή πήραν την ΕΠΟ! Πήραν κύπελλο και δεν πανηγυρίζουν αλλά βρίζουν τον Ολυμπιακό. Είναι ολοφάνερο ότι τους τρομάζει η σύγκριση και για αυτό βρίζουν τον Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό.

Πόσο χαμηλότερα θα φτάσουν;

Διαβάστε επίσης

Με τέτοια ΕΠΟ δεν υπάρχει κανονικότητα

Με τέτοια ΕΠΟ δεν υπάρχει κανονικότητα

Υπάρχουν μόνο τα ρουσφέτια σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και δεν πρόκειται να σταματήσουν. Δεν είναι κρυφό ότι ελέγχεται από τους Μελισσανίδη, Σαββίδη. Από τώρα θα στρώσουν χαλί για μεγαλύτερα αίσχη.

Απαξίωση και με Κλάτενμπεργκ

Απαξίωση και με Κλάτενμπεργκ

Ενώ η UEFA έκανε συστάσεις στον Άγγλο για το χαμηλό επίπεδο των Ελλήνων διαιτητών. Ευτυχώς που υπάρχουν οι ξένοι διαιτητές...