Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο κόσμος αποφάσισε: Ο Λο «νικητής»! (pic)

Ο κόσμος αποφάσισε: Ο Λο «νικητής»! (pic)
Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017 - 15:35

Το poll του gavros.gr σχετικά με το ποιος αποτέλεσε την κορυφαία μεταγραφή του Ολυμπιακού μετά φυσικά από αυτή του Βασίλη Σπανούλη, ολοκληρώθηκε. Οι υποψήφιοι ήταν εννέα και πιο συγκεκριμένα οι Κάιλ Χάινς, Έισι Λο, Μπράιαντ Ντάνστον, Ματ Λοτζέσκι, Τρεμέλ Ντάρντεν, Ντάνιελ Χάκετ, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Γιάνις Στρέλνιεκς και Χόλις Τόμπσον.

Με τον κόσμο να ψηφίζει τον Έισι Λο, έναν παίκτη που βοήθησε μαζί με τον Κάιλ Χάινς να φτάσει σε τρεις τίτλους ο Ολυμπιακός τη διετία '12, '13. Δόθηκε μάχη για τους δύο παίκτες και το ποιος ήταν ο καλύτερος, με τον Λο να συγκεντρώνει το 42% των ψήφων και τον Χάινς, το 33%.

Συνολικά ψήφισαν πάνω από 3.200 αναγνώστες του gavros.gr, η συμμετοχή του κόσμου ήταν πραγματικά πάρα πολύ μεγάλη και στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Γιάνις Στρέλνιεκς. Ξεχώρισε ο νεοφερμένος παίκτης, που αν συνεχίσει έτσι, τότε τα ποσοστά του θα αυξηθούν κατακόρυφα. Και να φανταστεί κανείς πως ήρθε φέτος στην ομάδα.

Μείνετε συντονισμένοι στο gavros.gr, θα ακολουθήσουν και άλλα poll και παρακάτω θα μπορέσετε να δείτε τι έγινε με το τελευταίο, σχετικά με την καλύτερη μεταγραφή του μπασκετικού Ολυμπιακού, των τελευταίων χρόνων.

Αναλυτικά...

Έισι Λο 42%
Κάιλ Χάινς 33%
Γιάνις Στρέλνιεκς 14%
Νίκολα Μιλουτίνοφ 5%
Ντάνιελ Χάκετ 3%
Χόλις Τόμπσον 1%
Ματ Λοτζέσκι 1%
Μπράιαντ Ντάνστον 0%
Τρεμέλ Ντάρντεν 0%

Διαβάστε επίσης

«Η πιο σκληρή ομάδα της Ευρώπης»

«Η πιο σκληρή ομάδα της Ευρώπης»

Ξένη ιστοσελίδα έχει κάνει ένα σούπερ αφιέρωμα στον Ολυμπιακό και εξηγεί τους λόγους γιατί είναι η πιο σκληροτράχηλη ομάδα της ηπείρου.