Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ξεκούραση των πολεμιστών

Η ξεκούραση των πολεμιστών
Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011 - 00:54

Ησυχα κύλησε η μέρα μετά τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έδωσε ρεπό στους παίκτες του, ώστε να τους επιβραβεύσει για την προσπάθεια που κατέβαλλαν και να τους δώσει μερικές ανάσες πριν τον τέταρτο τελικό της Κυριακής. Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκουράστηκαν, πέρασαν τη μέρα με τις οικογένειές τους και το απόγευμα της Παρασκευής θα επιστρέψουν στο παρκέ του ΣΕΦ για την προτελευταία προπόνηση εν όψει του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών κι αν όλα πάνε καλά, ο Ντούντα θα τους έχει όλους (πλην Νεστέροβιτς – Βασιλόπουλου) στη διάθεσή του. Οι εκτιμήσεις λένε ότι το κλειστό της Καλογρέζας θα είναι κατάμεστο και το πρώτο ζητούμενο για τους Πειραιώτες είναι να προετοιμαστούν ψυχολογικά για να αντιμετωπίσουν τόσο τους παίκτες του Ομπράντοβιτς, όσο και τον κόσμο που θα προσπαθήσει να τους… σπάσει τον τσαμπουκά. Αν ο Θρύλος μπει αποφασισμένος στο παρκέ, τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει.

Διαβάστε επίσης

Σύμπτωση κι αυτή κ. Ζαβλανε;

Σύμπτωση κι αυτή κ. Ζαβλανε;

Στον 5ο τελικό του 2008 ο ΠΑΟ εκτελεσε 17 βολές στο τρίτο δεκάλεπτο. Την Κυριακή είχε 18 στη δεύτερη περίοδο. Ποιο είναι το κοινό στοιχείο των δυο αγώνων;

Μίλος, ο Θρύλος σε έχει ανάγκη

Μίλος, ο Θρύλος σε έχει ανάγκη

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον καλό Τεόντοσιτς και όλοι περιμένουν την αγωνιστική του ανάταση στον τέταρτο τελικό της Κυριακής.