Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γιατί ο Οφόε έχει ελπίδες

Γιατί ο Οφόε έχει ελπίδες
Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018 - 14:11

Με την ΑΕΚ παίζει αύριο, Τετάρτη για το Κύπελλο ο Θρύλος. Οι Πειραιώτες περιμένουν τον αγώνα για να πάρουν ένα σκορ πρόκρισης και φαίνεται πως μπορούν να κάνουν πράξη τον στόχο τους, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν σχετικά με τους τραυματίες. Πάντως, υπάρχει μια εξέλιξη που ίσως αλλάξει τα δεδομένα ενόψει του αγώνα. Και αυτή η εξέλιξη αφορά τον Βαντίς Οτζίτζα Οφόε.

Σύμφωνα λοιπόν με τις εξελίξεις του ρεπορτάζ, οι γιατροί έχουν δώσει το ΟΚ στον Όσκαρ Γκαρθία να τον χρησιμοποιήσει. Με λίγα λόγια, ο Βέλγος έχει πάρει το πράσινο φως από τους γιατρούς για να παίξει αύριο. Είναι έτοιμος από θέμα υγείας ο παίκτης. Απλά, η απόφαση για το αν χρησιμοποιηθεί τελικά, θα παρθεί από τον Ισπανό τεχνικό.

Λογικό αυτό, καθώς μπορεί από θέμα υγείας να είναι εντάξει ο Οφόε, αλλά δεν σημαίνει πως είναι εντάξει στο θέμα της φόρμας. Έχει καιρό να παίξει και φυσικά, από τη στιγμή που δεν έχει τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής, είναι φυσιολογικό να βρίσκεται πίσω σε σχέση με τους άλλους.

Υπάρχει λοιπόν ένα μικρό παράθυρο ανοικτό να παίξει αύριο ο Βέλγος μέσος, αλλά την οριστική απόφαση του κόουτς, θα τη μάθουμε το απόγευμα, όταν θα γίνει γνωστή η αποστολή και οι παίκτες που θα έχει επιλέξει ο τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

«Προδόθηκε» από συμπαίκτη του ο Προτό!

«Προδόθηκε» από συμπαίκτη του ο Προτό!

Ο Σίλβιο Προτό βλέπει τα γκολπόστ του απόρθητα στα τελευταία παιχνίδια και εντύπωση προκαλεί, ποιος του παραβίασε την εστία για τελευταία φορά στο πρωτάθλημα.

Ξέρει τι ζητάει

Ξέρει τι ζητάει

Ο Ολυμπιακός ξέρει τι ζητάει από το αυριανό παιχνίδι και θα το πάρει με υπομονή στο παιχνίδι του.

Κανείς δεν ξεχνάει...

Κανείς δεν ξεχνάει...

Ο αέρας που έχουν πάρει είναι πολύς... Κάνουν λόγο και για σερί τρομάρα τους... Κανείς από τον Ολυμπιακό, πάντως, δεν έχει ξεχάσει.