Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ομολογούν τον... εμφύλιο στην ΕΠΟ!

Ομολογούν τον... εμφύλιο στην ΕΠΟ!
Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018 - 02:01
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Πλέον η κατάσταση στην ομοσπονδία δεν κρύβεται. Απόδειξη ότι τόσο ο αντιπρόεδρός της, Στέργιος Αντωνίου, όσο και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου παραδέχονται ότι υπάρχει «εμφύλιος». Τόσο ανοιχτά, τόσο καθαρά και ξάστερα! Από τη μια πλευρά το μπλοκ του βορρά, από την άλλη το μπλοκ του νότου.

«Θεωρείτε πως είναι μεγάλο πρόβλημα στην ομοσπονδία ο διαχωρισμός των διοικούντων σε στρατόπεδα», ρωτήθηκε ο Δημητρίου, ο οποίος απάντησε: «Πιστεύω πως είναι πρόβλημα. Καλό θα είναι η ΕΠΟ να μην έχει στρατόπεδα. Δηλαδή οι άνθρωποι που είναι στη διοίκηση να μην είναι χωρισμένοι»...

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας, Στέργιος Αντωνίου, αποκάλυψε: ««Εγώ θέλω στην ΕΠΟ να μην υπάρχουν διαφορές. Υπάρχουν διαφορές στο θέμα της κατάκτησης του πρωταθλήματος αλλά να μένουν στο αγωνιστικό κομμάτι. Δεν μπορεί η ΕΠΟ να συμφωνήσει με αυτήν την κατάσταση που διαμορφώνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς να αλλάξει κάτι. Θέλω να υπάρχουν αντιδράσεις μεταξύ όλων των συμβούλων, όχι μόνο όταν συμφωνεί ο καθένας με μία διαφορετική πλευρά. Όταν η ΚΕΔ διοικείται από την ΦΙΦΑ και το ποδόσφαιρο δεν είναι αυτοδιοίκητο, ποιος είναι ο ρόλος ο δικός μας;».

Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση για τις δηλώσεις Κούγια

Σα να μην έφτανε αυτό η έλευση της UEFA αποδεικνύει για πολλοστή φορά πως η ΕΠΟ δεν μπορεί να διοικήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η διοίκηση Γραμμένου απουσιάζει από όλα τα σοβαρά θέματα και δεν παρεμβαίνει ούτε όταν οι καταγγελίες πέφτουν «βροχή». Τελευταία απόδειξη οι δηλώσεις του Κούγια κατά της ΑΕΚ και για το ποιοι κάνουν κουμάντο στη διαιτησία. Παρόλα αυτά ούτε φωνή, ούτε ακρόαση, τόσο από την Ομοσπονδία, όσο και από την ΚΕΔ. Αραγε, ισχύουν όσα είπε ο Κούγιας; Ξέρουν κάτι οι αρμόδιοι;

TAGS

Διαβάστε επίσης

Τα περσινά ξεχάστε τα!

Τα περσινά ξεχάστε τα!

Το αναμενόμενο… κλάμα πέφτει μετά την τιμωρία της ΑΕΚ, αλλά να την γλίτωναν και πάλι όπως πέρυσι θα ήταν μεγάλη πρόκληση.