Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Ρόμα «παρακολουθεί» τον Σισέ

Η Ρόμα «παρακολουθεί» τον Σισέ
Σάββατο, 6 Απριλίου 2019 - 10:26

Εντείνονται τα δημοσιεύματα και οι πληροφορίες από το εξωτερικό πώς ομάδες έχουν στα πλάνα τους παίκτες του Θρύλου. Ο Παπέ Αμπού Σισέ, εν προκειμένω, είναι ένα πρόσωπο που γίνεται μεγάλος ντόρος γύρω από το όνομά του. Με την ιταλική Ρόμα να τον έχει στην... ατζέντα της. Άνθρωπος της ιταλικής ομάδας έχει βρεθεί σε ματς του Θρύλου τελευταία, «παρακολουθώντας» τον Σενεγαλέζο στόπερ.

Όπως αναφέρει και ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», στην Ρώμη θεωρούν πώς ο Σισέ είναι μια καλή περίπτωση για να αντικαταστήσει τον Κώστα Μανωλά που είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την Ρόμα, συνεχίζοντας αλλού την καριέρα του. Με τους «τζιαλορόσι» να ξεχωρίσει τον «ερυθρόλευκο» αμυντικό. Εξάλλου, οι Ρωμαίοι έχουν πάρει αρκετούς παίκτες στο παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Τοροσίδης, Χολέμπας, Μανωλάς. Με τις δύο ομάδες να διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις.

Την ίδια ώρα και στη Γερμανία ο Σισέ κάνει... κλικ σε συλλόγους της Μπουντεσλίγκα που τον παρακολουθούν αρκετό καιρό. Το θέμα είναι πώς το καλοκαίρι που έρχεται θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ η συμμετοχή του παίκτη στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και οι εμφανίσεις που θα κάνει εκεί, μπορούν να ανεβάσουν κι άλλο την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Διαβάστε επίσης

Κάνει... κλικ η βραζιλιάνικη αγορά

Κάνει... κλικ η βραζιλιάνικη αγορά

Ο Πέδρο Μαρτίνς την κοιτάει καθώς θεωρεί πώς μπορεί να βρει ιδανικές περιπτώσεις παικτών, με το περσινό «παράδειγμα» του Γκιλιέρμε να τον δικαιώνει 100%.