Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Eίπε… αντίο ο Σεμέδο (pic)

Eίπε… αντίο ο Σεμέδο (pic)
Τρίτη, 4 Ιουνίου 2019 - 00:10

Ο Ρούμπεν Σεμέδο βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να έχουν ξεχωρίσει την περίπτωσή του, για την οποία έχει δώσει τη θετική του εισήγηση ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος αμυντικός με ανάρτησή του στο Instagram θέλησε να κάνει έναν απολογισμό της περυσινής σεζόν, ευχαριστώντας όλους τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό του, ενώ αποχαιρέτησε και την πρώην του ομάδα, Ρίο Άβε στην οποία αγωνίστηκε ως δανεικός από την Βιγιαρεάλ.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ρούμπεν Σεμέδο:

«Ένας χρόνος που ξεκίνησε από μια περίπλοκη περίοδο της ζωής μου και τελείωσε σε μία χρονική περίοδο που απολάμβανα περισσότερο στην καριέρα μου ως επαγγελματίας. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να ευχαριστήσω τους φίλους μου, τις οικογένειες τους και όλους τους ανθρώπους που είχα στο πλευρό μου... Ευχαριστώ επίσης την Ρίο Άβε για όλα και ευχαριστώ την Ουέσκα για την ευκαιρία».

Διαβάστε επίσης

Στην… Αφρική μέσω Πειραιά!

Στην… Αφρική μέσω Πειραιά!

Οι Καμαρά, Σισέ και Μεριά θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στο Africa Cup of Nations, χάρη στις εμφανίσεις τους με τη φανέλα του Ολυμπιακού…

«Αναπόσπαστο κομμάτι της Ελλάδας ο Τοροσίδης»

«Αναπόσπαστο κομμάτι της Ελλάδας ο Τοροσίδης»

Ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε για τον Βασίλη Τοροσίδη, τονίζοντας ότι ανήκει στην ομάδα, ωστόσο δεν ήταν έτοιμος λόγω του τραυματισμού του.