Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βετεράνοι: «Ο κ. Μαρινάκης στην πρώτη γραμμή της προσφοράς»!

Βετεράνοι: «Ο κ. Μαρινάκης στην πρώτη γραμμή της προσφοράς»!
Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2020 - 17:24

Ο Ολυμπιακός είναι πάντα στην πρώτη γραμμή, σε ό,τι αφορά την κοινωνική προσφορά και τη στήριξη στον συνάνθρωπο. Ο κ. Μαρινάκης θέλει η ομάδα να επιστρέφει στον κόσμο την αγάπη που λαμβάνει και να προσφέρει στην κοινωνία, η οποία περνάει δύσκολες στιγμές. Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού στέκονται στο πλευρό του ηγέτη του Θρύλου και τονίζουν ότι η προσφορά του, στου συνοριοφύλακες στον Έβρο, είναι ένα μόνο από τα πολλά έργα, τα οποία ο Ολυμπιακός έχει κάνει και κάνει, από τότε που ο κ. Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία της ομάδας.

Αναλυτικά: «Ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς, απευθύνει θερμά συγχαρητήρια στον ηγέτη του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη που για μια ακόμα φορά είναι στην πρώτη γραμμή της προσφοράς, με την αποστολή τριών φορτηγών στον Έβρο για τα παιδιά μας που προστατεύουν νυχθημερόν τα σύνορα της πατρίδας μας.

O Ολυμπιακός μας και ο ηγέτης του, όπως στην Κεφαλονιά, στη Μάνδρα και όπου υπάρχει ανάγκη και πρόβλημα, είναι κοντά δείχνοντας ότι είναι ο μεγαλύτερος αθλητικός και όχι μόνο σύλλογος που συμβάλει και βοηθά με κάθε δυνατό τρόπο όπου χρειαστεί».

Διαβάστε επίσης

Θρύλος; «ΠΑΡΩΝ!» (photo)

Θρύλος; «ΠΑΡΩΝ!» (photo)

Ο Ολυμπιακός, μετά από εντολή του κ. Μαρινάκη, είναι παρών στον Έβρο, θεματοφύλακας και συναρωγός στη διασφάλιση της εθνικής κυριαρχίας.