Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Διαφορετική ομάδα»

«Διαφορετική ομάδα»
Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 - 02:15

Σε ό,τι αφορά τα σπορ υψηλής θεαματικότητας- ή τις σπουδαίες διοργανώσεις σε ομαδικά αθλήματα των οποίων η Ευρωπαϊκή ή Παγκόσμια Ομοσπονδία έχει αξιοπρέπεια και σέβεται το σπορ- συμβαίνει αυτό ακριβώς που συμβαίνει στον Ολυμπιακό φέτος: τελειώνει ένα μεγάλο ματς και η ομάδα αρχίζει να προετοιμάζεται για το επόμενο.

Αυτή η αλλαγή φαίνεται και στο ρεπορτάζ. Το ματς με τον Εθνικό την Τετάρτη στις 19:00 στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» για τον προημιτελικό του Κυπέλλου (που θα βγάλει στο Final 4 της Λάρισας στις 8 και 9 Μαΐου) και το παιχνίδι για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 κόντρα στον Παναθηναϊκό- σόρι κιόλας αλλά- είναι το μεσοδιάστημα που βγάζει στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς, αυτό στη Ριέκα με την Πριμόριε στις 26 Μαρτίου για την 8η αγωνιστική του Champions League.

Ο Θοδωρής Βλάχος είδε μέσα από τα 7 πρώτα παιχνίδια την ομάδα του να φτιάχνει χαρακτήρα και να αποδίδει πόλο που, δεν είναι βέβαιο ότι είναι το καλύτερο που μπορεί να παίξει πάντως, είναι εξόχως σαγηνευτικό. Αυτό παραδέχθηκε, άλλωστε ο προπονητής του Ολυμπιακού σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του gavros.gr μετά το ματς με την Έγκερ στο «Πέτρος Καπαγέρωφ».

Διαβάστε επίσης

Ο Ίβοβιτς και ο παραπάνω

Ο Ίβοβιτς και ο παραπάνω

Στον Ολυμπιακό θα εξετάσουν ενδελεχώς τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας μεταξύ της Προ Ρέκο και της Μπρέσια, αλλά όχι ακόμα.

Ο νόμος των μποξέρ

Ο νόμος των μποξέρ

Ο ΝΟ Χίου μπόρεσε να αποκλείσει τον Παναθηναϊκό πριν το Final 4 της Λάρισας επειδή το είχε ξανακάνει.

Η εποχή του Βέσκο

Η εποχή του Βέσκο

Η Γιουγκ έδωσε πίστωση χρόνου στον Βέσελιν Τζούχο πριν τελικά του δείξει την πόρτα της εξόδου.