Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πρέπει να το πιστέψουμε»

«Πρέπει να το πιστέψουμε»
Τρίτη, 1 Απριλίου 2014 - 14:40

Την ομάδα της Κίνεφ Κίρισι αντιμετωπίζει την Παρασκευή στις 19:00 ο Ολυμπιακός, στον ημιτελικό του Final 4 του Len Trophy. Οι «ερυθρόλευκες» θα ταξιδέψουν την Πέμπτη για τη Φλωρεντία και σε δηλώσεις που έκανε η Άλκηστης Αβραμίδου, τόνισε ότι αν η ομάδα το πιστέψει, μπορεί να κάνει πολλά.

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό σε τόσο δύσκολες εποχές για την Ελλάδα, ο Ολυμπιακός να είναι στην ελίτ της Ευρώπης και να διεκδικεί ευρωπαϊκό τίτλο», τόνισε αρχικά η περιφερειακός του Ολυμπιακού και συνέχισε.

«Στόχος μας στην Ιταλία δεν είναι τίποτε άλλο παρά η κατάκτηση του τροπαίου. Αυτός βέβαια είναι ο στόχος και των τεσσάρων ομάδων. Κανείς δεν πάει σ’ ένα Final 4 για να χάσει. Το σημαντικότερο σ’ αυτές τις διοργανώσεις είναι το θέλω των αθλητριών και η πίστη στο στόχο. Εάν εμείς το πιστέψουμε, θα το πάρουμε. Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια, αλλά θέλουμε μέσα στο νερό να δείξουμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα από την Κίρισι και να πάρουμε το εισιτήριο για τον τελικό. Με τις Ρωσίδες έχουμε παίξει αρκετές φορές και είναι δύσκολος αντίπαλος. Σκληρό καρύδι, όμως, είμαστε και εμείς. Με καλή άμυνα και υπομονή θα τα καταφέρουμε. Πιστεύω ότι όποιος περάσει από το ζευγάρι Ολυμπιακός-Κίρισι, θα πάρει και την κούπα».

Διαβάστε επίσης

«Η ομάδα είναι έτοιμη»

«Η ομάδα είναι έτοιμη»

Η ομάδα Πόλο Ανδρών του Θρύλου είναι έτοιμη να πετύχει για έβδομη φορά το απόλυτο νικών στο πρωτάθλημα.

Στον ρυθμό του Βόλπι

Στον ρυθμό του Βόλπι

Το διπλό νόημα από το ρεπορτάζ των Ιταλών περί Final 8 στο Champions League πόλο Ανδρών και Final 6 στο Champions League πόλο Γυναικών.

Η Ρέκο και το μάθημα

Η Ρέκο και το μάθημα

Ο Ολυμπιακός έχει ματσάρα στις 9 Απριλίου απέναντι στο ιταλικό μεγαθήριο και το όνειρο συνεχίζεται.