Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΠΑΟ ετοιμάσου

ΠΑΟ ετοιμάσου
Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 - 14:46

Το πρώτο βήμα έγινε και έμεινε ένα ακόμα για τα κορίτσια του Ολυμπιακού. Για να πάρουν το κύπελλο Ελλάδας και φέτος, το πέμπτο συνεχόμενο. Ο Ηρακλής Κηφισιάς δεν μπόρεσε να προβάλλει αντίσταση και έχασε φυσιολογικά με 3-0 σετ (25-19, 25-18, 25-16) με τις «ερυθρόλευκες» να χρειάζονται μόλις 67 λεπτά στον δεύτερο ημιτελικό.

Και τώρα είναι η σειρά του ΠΑΟ. Το ματς θα ξεκινήσει στις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής και είναι η σειρά για τις «πράσινες» να χάσουν για μια ακόμα φορά. Δεν θα τους χαλάσουμε το χατίρι. Εξάλλου, οι πελάτισσες έχουν πάντα δίκιο κι αυτό ο Θρύλος δεν το ξεχνά ποτέ, ούτε και στον κυριακάτικο τελικό!

Το πρώτο σετ είχε δύο «πρόσωπα». Στην αρχή μέχρι το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ με τα κορίτσια του Θρύλου να είναι πολύ χαλαρές, να κάνουν λάθη και να δίνουν εύκολους πόντους στον Ηρακλή Κηφισιάς. Μετά το 8-7 για τις τυπικά γηπεδούχες, οι «ερυθρόλευκες» πήραν τα πάνω τους και με ένα σερί 9-2 πήγαν στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ με 16-10. Η Μπραμπόροβα ήταν σε καλή ημέρα, ενώ τα κορίτσια του Ολυμπιακού έπαιξαν αρκετά τον πρώτο χρόνο. Στο 12-20 υπήρξε μια χαλάρωση, λάθη στην υποδοχή και το σκορ μειώθηκε (16-20), αλλά ως εκεί, με το σετ να πηγαίνει στα κορίτσια του Νικολάκη 19-25).

Το δεύτερο σετ ήταν άλλη υπόθεση, στο μεγαλύτερο διάστημά του. Τα κορίτσια του Ολυμπιακού μπήκαν δυνατά στο ματς, έδειξαν σοβαρότητα και «καθάρισαν» πιο εύκολα το σετ από ό,τι μαρτυρά το τελικό 18-25. Ο Ηρακλής μείωσε προσωρινά σε 7-11, αλλά ένα νέο σερί από τις «ερυθρόλευκες» έφερε το σκορ στο 9-19. Οι παίκτριες του Θρύλου πίστεψαν ότι το σετ είχε τελειώσει με αποτέλεσμα το 10-20 να γίνει σύντομα 16-23 από τα πολλά αβίαστα λάθη που έκαναν οι πρωταθλήτριες κυρίως στην επίθεση. Το σετ , όμως, κατέληξε και πάλι στον Θρύλο (18-25).

Το τρίτο σετ είχε αντίστοιχη μορφή με το δεύτερο. Τα κορίτσια του Ολυμπιακού έδειξαν σοβαρότητα στην αρχή και δεν χαλάρωσαν, θέλοντας να κάνουν το 3-0 γρήγορα και να πάρουν εύκολα την πρόκριση. Και το έδειξαν. Ο πρώτος χρόνος ήταν πάντα αποτελεσματικός, ο Νικολάκης μοίρασε το χρόνο συμμετοχής στις παίκτριες του. Η Βέσοβιτς ανέβηκε, η Λαμπρούση ήταν σε καλή ημέρα, ενώ Γιώτα και Κωνσταντίνου έδωσαν λύσεις. Η Τέζα βοήθησε στην οργάνωση αντί της Χριστοδούλου και το σετ κατέληξε σε «ερυθρόλευκα» χέρια με 16-25 για να γίνει το 3-0.

Το απόγευμα της Κυριακής ο Θρύλος ετοιμάζεται για τη κατάκτηση του πέμπτου διαδοχικού Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟ (Live από το gavros.gr, 18.00, NEΡΙΤ Πλθσ)

Τα σετ: 19-25, 18-25, 16-25.

Διαβάστε επίσης

«Κάρφωμα» και κούπα!

«Κάρφωμα» και κούπα!

Ρεκόρ για τις «ερυθρόλευκες» που νίκησαν 3-0 τον ΠΑΟ στον τελικό κι έγραψαν ιστορία, κατακτώντας το 5ο σερί κύπελλο

Περίπατο στη Σύρο

Περίπατο στη Σύρο

Με σούπερ Κόιστρα και άξιο συμπαραστάτη τον Ντιάτσκοφ, ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα 3-0 σετ τον Φοίνικα...