Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ίδιος αντίπαλος, ίδιο γήπεδο, άλλη διοργάνωση, άλλο ματς

Ίδιος αντίπαλος, ίδιο γήπεδο, άλλη διοργάνωση, άλλο ματς
Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 - 13:18
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Ολυμπιακός - Άρης λοιπόν. Ίδιοι αντίπαλοι, ίδιο γήπεδο. Άλλη διοργάνωση, άλλο ματς. Απέχουμε μόλις τρεις μέρες από το ματς πρωταθλήματος μεταξύ των δύο την περασμένη Κυριακή και αρκετά πράγματα μοιάζουν και είναι ίδια αλλά μιλάμε για μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Αυτό που είναι δεδομένο απόψε και ήταν δεδομένο και προ τριών ημερών αφορά στoν συντελεστή δυσκολίας. Το ματς είναι δύσκολο. Πολύ δύσκολο. Όπως δύσκολο ήταν την περασμένη Κυριακή να κερδίσει ο Ολυμπιακός με τους βασικούς, άλλο τόσο και περισσότερο θα είναι και απόψε αφού ο Μίτσελ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με αρκετές αλλαγές.

Και θα το κάνει για δύο λόγους. Αφενός για να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν αρκετό χρόνο ως τώρα. Αφετέρου για να δώσει ανάσες σε παίκτες που τις έχουν ανάγκη αφού έχουν ήδη «τραβήξει» αρκετό κουπί. Ο Ολυμπιακός το θέλει το κύπελλο κι αυτό δεν είναι νέο. Ότι θα παραταχθεί με αλλαγές δε σημαίνει ότι δεν το θέλει, ότι το υποτιμά. Δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Στην ιεραρχία μπαίνει πιο ψηλά η τρομερή προσπάθεια που κάνει η ομάδα στη Super League για να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να κατακτήσει το τρόπαιο.

Ένα πολύ ενδιαφέρον ματς λοιπόν αναμένεται απόψε για το κύπελλο, ένα ματς γεμάτο παγίδες και απαιτήσεις. Ένα ματς στο οποίο ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη τη συγκέντρωση και τη σοβαρότητα, ασχέτως του αν θα αγωνιστεί με αλλαγές. Εξάλλου όλοι οι παίκτες στις ίδιες προπονήσεις συμμετέχουν, στα ίδια πράγματα εκπαιδεύονται από τον Μίτσελ και τους συνεργάτες του. Αναμφίβολα το αποψινό ματς, όπως συζητούσαμε και μαζί πριν από τη ρεβάνς με τον Ατρόμητο, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Ενδιαφέρον για την ουσία, δηλαδή το αποτέλεσμα και το ποιός θα πάρει (αν θα πάρει) προβάδισμα πρόκρισης. Ενδιαφέρον και λόγω των δειγμάτων γραφής συγκεκριμένων παικτών που θα χρησιμοποιήσει ο Μίτσελ στο αρχικό σχήμα ή και ως αλλαγή.

ΥΓ: Δεν έχει πλάκα που κάποιοι έχουν κορώνα στο κεφάλι τους τον Μπαλτάκο και την ΕΠΟ όταν όσα λέει πάνε κόντρα σε όσα ισχυρίζεται ο Ολυμπιακός και μουδιάζουν όταν υποψιάζονται / νομίζουν / πιστεύουν ότι μπορεί να συμφωνήσει κάπου ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας με τον Βαγγέλη Μαρινάκη; Οι ίδιοι άνθρωποι που τον έχουν Θεό στο επόμενο λεπτό τον βλέπουν με... άλλο μάτι. Παιδιά, μην αγχώνεστε, μόνο εσάς αγαπάει ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Μπορείτε να τον αποθεώνετε ελεύθερα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης από την άλλη τα έχει βρει όντως μόνιμα με κάτι. Με την εξέλιξη. Με τη βελτίωση. Με την πρόοδο. Τόσο του Ολυμπιακού όσο και γενικώς του ποδοσφαίρου που τον αφορούσε ανέκαθεν και ακόμα πιο πολύ τώρα που είναι πρόεδρος και της Λίγκας.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης