Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χολέμπας: «Από το πρώτο λεπτό πρέπει να…»

Χολέμπας: «Από το πρώτο λεπτό πρέπει να…»
Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2020 - 12:42

Ο Χοσέ Χολέμπας, όπως ξέραμε από την αρχή, δεν ήρθε για να είναι… κομπάρσος. Το αποδεικνύει σε κάθε ματς που παίζει, με το αρχοντικό του στιλ και την εμπειρία του. Ο έμπειρος ακραίος μπακ μίλησε για Σίτι, ΟΦΗ, Βινάγκρε και… άλλα.

Μεταξύ άλλων είπε τα εξής:

«Απέναντι στη Σίτι κάναμε ένα μέτρο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο παλέψαμε πάρα πολύ. Έχουμε συζητήσει πολύ για αυτό το ματς. Πρέπει πάντα, απέναντι σε κάθε αντίπαλο, μεγάλο ή μικρό, να δείχνεις σεβασμό Όχι υπερβάλλοντα σεβασμό, όπως κάναμε εμείς, στο πρώτο μέρος στην Αγγλία. Πρέπει να είμαστε από το πρώτο λεπτό, όπως ήμασταν στο δεύτερο, με τη Σίτι.

Θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, στο ματς με τον ΟΦΗ. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, ειδικά από τη στιγμή που είναι καλύτερο για όλους μας, να κοιτάζουμε πρώτα την ομάδα μας. Δεν θέλω να μπω σε τεχνικές λεπτομέρειες. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό ματς εκεί.

Είναι πάντα πάρα πολύ καλό να υπάρχει ανταγωνισμός, για μια θέση, μέσα σε μια ομάδα. Αναγκάζεται ο κάθε παίκτης να ανεβάζει το επίπεδό του, για να κερδίζει την θέση του στην ενδεκάδα και στο τέλος αυτό είναι καλό για την ομάδα.

Ελπίζω οι νέοι αριστεροί μπακ της Εθνικής να κάνουν καλή δουλειά. Ο Τσιμίκας είναι στη Λίβερπουλ τώρα και κάνει εξαιρετική δουλειά. Έχω δει από κοντά τη δουλειά που γίνεται εκεί και επί… 95 λεπτά κρατάνε το επίπεδο πολύ ψηλά! Είναι δύσκολο να κρατήσεις την θέση σου, στην 11άδα, εκεί. Πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει! Και στην Εθνική, φυσικά…».

Διαβάστε επίσης

Τι γίνεται με τον Λοβέρα…

Τι γίνεται με τον Λοβέρα…

Ο Σα Πίντο επιμένει, η Βάσκο ντα Γκάμα πιέζει για τον δανεισμό του Αργεντινού, ενώ μπήκε και δεύτερο όνομα στη… συζήτηση!