Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Ελλάδα βρέχει, στην Ισπανία «βρέχει» γκολ! (video)

Στην Ελλάδα βρέχει, στην Ισπανία «βρέχει» γκολ! (video)
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 - 12:54

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τη δουλειά του στην Εστεπόνα, όπου έχει μεταβεί, για να πραγματοποιήσει τη χειμερινή του προετοιμασία. Ο Μίτσελ Γκονζάλεθ και οι ποδοσφαιριστές του περνούν την ημέρα τους στο γήπεδο, ρίχνοντας μεγάλο βάρος στη βελτίωση του Θρύλου και στην καλύτερη αγωνιστική εικόνα του, με την επανέναρξη της Σούπερ Λιγκ και των επισήμων υποχρεώσεων, εν γένει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Και ένα κομμάτι το οποίο ο Ολυμπιακός του 2023 (και του φινάλε του 2022) πρέπει να έχει, είναι το γκολ. Σε αυτό ποντάρει πολλά η ομάδα και ο ίδιος ο Μίτσελ. Και έτσι, όταν μια προπόνηση, όταν έναν «διπλό» σε μικρό χώρο είναι… τίγκα στα γκολ, τα μηνύματα που περνούν είναι θετικά!

Ένα χορταστικό βίντεο, με την προπόνηση του Θρύλου στην ηλιόλουστη Ισπανία, στο «πιάτο» σας. Απολαύστε! Απολαύστε γκολ!

Διαβάστε επίσης

Μπάχαλο στην ΕΠΟ με το πριμ των διεθνών

Μπάχαλο στην ΕΠΟ με το πριμ των διεθνών

Ο Μπαλτάκος το ανακοίνωσε το καλοκαίρι, όμως την Τρίτη (29/11) ζήτησε να το εγκρίνουν, ενώ κανείς δεν ήξερε πόσα θα εισπράξει η Ομοσπονδία από την πρώτη θέση στο Nations League.