Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ατύχημα ο Δερβίσης

Ατύχημα ο Δερβίσης
Τρίτη, 29 Μαΐου 2012 - 13:47

Χωρίς τον Γιώργο Δερβίση θα παραταχθεί η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού στο κολυμβητήριο του Λαιμού την Τετάρτη στις 19:00 για τον τρίτο τελικό της Α1 πόλο Ανδρών απέναντι στον ΝΟ Βουλιαγμένης.

Ο 17χρονος πολίστας, που φέτος είναι τακτικό μέλος της ανδρικής ομάδας ενώ έχει πάρει και το χάλκινο μετάλλιο με τους Νέους Άνδρες του Ολυμπιακού στις 11 Απριλίου, στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος που έγινε στο κολυμβητήριο του ΑΝΟ Γλυφάδας, είχε ατύχημα με το μηχανάκι και του έγιναν ράμματα στο δεξί πόδι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του στο παιχνίδι.

Η απουσία του Δερβίση δεν είναι καίριο πλήγμα για την ομάδα, αφού ο πιτσιρικάς έχει παίξει στα πλέι οφ με τον ΝΟ Χίου στο τρίτο παιχνίδι και με τον ΝΟΒ στο δεύτερο, όταν όλα είχαν κριθεί υπέρ του Ολυμπιακού, εντούτοις ο Θοδωρής Βλάχος θέλει όλους τους παίκτες που έχει στην αποστολή της ομάδας σε εγρήγορση, να είναι, δηλαδή, έτοιμη να βοηθήσουν σε περίπτωση που «στραβώσει» κάτι στο πλάνο. Οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν κανονικά διπλή προπόνηση τη Δευτέρα.

Διαβάστε επίσης

Τα πρώτα πανό

Τα πρώτα πανό

Ο κόσμος άρχισε να συρρέει στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» για τον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος από τις 16:30.

Επτά επί... Κίνας

Επτά επί... Κίνας

Οι πολίστριες του Ολυμπιακού αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία της εθνικής ομάδας πόλο Γυναικών στο World League.