Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αίθριος ο καιρός της Πέμπτης

Αίθριος ο καιρός της Πέμπτης
Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 - 20:55

Παράλληλα όμως στη βόρεια Ελλάδα πρόσκαιρα θα πυκνώσει…όπως σταδιακά και στο Αιγαίο, με αποτέλεσμα να εκδηλωθούν το απόγευμα τοπικές βροχές στις Σποράδες, και αργά το βράδυ στο ανατολικό Αιγαίο, στην περιοχή γύρω από τη Σάμο και την Ικαρία, πιθανόν και στα Δωδεκάνησα.

Μικρής διάρκειας βροχή και γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί. Μέχρι το βράδυ οι νεφώσεις σε όλη τη χώρα θα έχουν διαλυθεί και η νύχτα θα κυλήσει με αίθριο καιρό και ανέφελο ουρανό τόσο στα ηπειρωτικά, όσο και στα νησιωτικά μας τμήματα.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο και θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια, 15-17 βαθμούς Κελσίου στα δυτικά, κεντρικά και νότια ηπειρωτικά και έως 16-17 οι μέγιστες στο νότιο Αιγαίο.

Οι άνεμοι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς. Στο Ιόνιο 4-5, από το απόγευμα 6 μποφόρ. Και στο Αιγαίο θα πνέουν σε εντάσεις 4-6 και στα Δωδεκάνησα 7 μποφόρ. Το βράδυ θα ενισχυθούν στο βορειοδυτικό Αιγαίο στα 7 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά βάση αραιές μέχρι το μεσημέρι, και αίθριο καιρό στη συνέχεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-17 βαθμούς και οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί στις γύρω θαλάσσιες περιοχές 3-5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις το πρωί και το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3-14 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4-7 μποφόρ, με σταδιακή ενίσχυση στα ανοιχτά το βράδυ.

Πηγή: Μegatv.com

Διαβάστε επίσης