Ντουντούκα
Την Κυριακή έχει ματς στο Καραϊσκάκη...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM
No Prisoners…

No Prisoners…

Ο Θεόφιλος Τυριντζής γράφει για τη μαγική «ερυθρόλευκη» Πέμπτη και την «αιχμαλωσία» των Εφές και Μίλαν σε ΣΕΦ και Καραϊσκάκη αντίστοιχα.

Το «έργο» θα αλλάξει…

Το «έργο» θα αλλάξει…

Ο Θεόφιλος Τυριντζής γράφει για την μηδαμινή αντίδραση στο «ξύλο» της Ζαλγκίρις, το ξέσπασμα του Ντέιβιντ Μπλατ, το ένα γκαρντ και πάλι αλλά και τη νοοτροπία που… θέλουν δεν θέλουν θα αλλάξει!

Τα...τρία πρόσωπα!

Τα...τρία πρόσωπα!

Ο Θεόφιλος Τυριντζής γράφει για τον «διπρόσωπο» Ολυμπιακό με τον Πανιώνιο, όπου όταν σοβαρεύτηκε ήταν χάρμα ιδέσθαι αλλά και για το… «νέο», τον Δημήτρη Αγραβάνη που επέστρεψε.

Στις... ράγες ξανά!

Στις... ράγες ξανά!

Ο Θεόφιλος Τυριντζής γράφει για τον Ολυμπιακό που βαδίζει στα βήματα που χάραξε ο Μπλατ, την επιρροή των γκαρντ, την κίνηση με Λεντέι και το… σέρβικο τοίχος.

Η μπαγκέτα στον Μπλατ!

Η μπαγκέτα στον Μπλατ!

Ο Θεόφιλος Τυριντζής κατανοεί πως η ομάδα θέλει χρόνο και υπομονή, αλλά δεν αποδέχεται την έλλειψη νεύρου και τσαγανού. Δεν βγαίνει το «η μπάλα στον Σπανούλη». Μπορεί να διορθώσει τις... ανορθογραφίες.

Η ευλογία και η ευκαιρία!

Η ευλογία και η ευκαιρία!

Ο Θεόφιλος Τυριντζής γράφει για την ευλογία του να έχουμε τον Μπλατ στην Ελλάδα, τις ευκαιρίες του πιεσμένου Τίμα αλλά και τις αλλαγές που… δεν θα γίνουν στην ομάδα!

Φάνηκε στο… come back!

Φάνηκε στο… come back!

Ο Θεόφιλος Τυριντζής γράφει για τον ΕΠΑΡΚΗ Ολυμπιακό στη Μόσχα, τα λάθη απειρίας από τα οποία πρέπει όμως να μάθει, τους «πρωτάρηδες» και τον… Βασιλιά της Ευρώπης!

We Are Olympiacos… Again!

We Are Olympiacos… Again!

Ο Θεόφιλος Τυριντζής γράφει για την «επιστροφή» της ομάδας αυτής που λάτρεψε ο κόσμος της και θυμίζει τον… πραγματικό Ολυμπιακό!

Σελίδα: από 14